• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiorentina liže rane, trener...ostaje?

Oprečne informacije iz Italije u vezi sa statusom trenera Fiorentine. Uprava uvjerava da Delio Rosi ostaje na svom poslu.

 Fiorentina liže rane, trener...ostaje? Izvor: MONDO

Stevan Jovetić i Adem Ljajić posmatrali su ponižavanje svoje Fiorentine sa tribina stadiona "Artemio Franki" u duelu sa Juventusom u društvu fudbalera torinskog kluba Miloša Krasića.

Gledali su kako izuzetno raspoloženi Mirko Vučinić cepa "ljubičaste" po šavovima.

Navijači Fiorentine tužno su posmatrali kako njihov tim prima pet komada od Juventusa. U novijoj istoriji, ili bar u ovom milenijumu, Fiorentina nije primila pet golova na svom stadionu u bilo kom takmičenju.

Razumljivo je bilo ogorčenje navijača Fiorentine, koji su se poslije meča okupili ispred stadiona i usmjerili gnjev prema vlasnicima kluba, braći Dela Vale.

Jedan od te braće, Andrea dela Vale izvinio se navijačima u ime cijelog kluba, dodajući da je razgovarao sa timom u svlačionici.

"Moramo da izađemo iz ovoga zajedno. Trener je bijesan na sebe i igrače. Sada moramo da se 'skupimo' i spasimo sezonu. Nema kompromisa. Malo smo zabrinuti, ali u posljednjih deset utakmica moramo da uđemo odlučni, puni samopouzdanja. Vjerujem da će se nešto dobro izroditi posle ovog razgovora", rekao je Dela Vale.

Ostalo je otvoreno pitanje statusa trenera Delija Rosija. Prema nekim informacijama iz Italije, on je odmah poslije meča ponudio ostavku, ali u Fiorentini to demantuju.

Tim-menadžer Vićenco Gverini rekao je da je trener Delio Rosi razočaran poslije poražavajućeg izdanja svog tima, ali da ostavku nije pominjao.

"Bio sam sa njim cijelo veče. Tužan je i razočaran, ali nije se povukao i mi ne namjeravamo da ga izgubimo. On je iskusan trener. Naravno, svi smo tužni zbog poraza od velikog rivala", rekao je Gverini.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC