• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara: Biće golova...ako Bog da

Senegalac zadovoljan što ponovo postiže golove i pred derbi sa Zvezdom kaže: "Vrijeme je da ga opet dam. Ako Gospod Bog dozvoli".

 Dijara: Biće golova...ako Bog da Izvor: MONDO

Lamin Dijara je uvijek spreman za šalu. Pogotovo kad igra dobro i postigne gol. U meču protiv Jagodine u subotu dao je dva, što je izmamilo osmijeh na njegovo lice.

Navijači Partizana uvijek se uzdaju se u sposobnosti vještog golgetera pogotovo u duelima sa Crvenom zvezdom. A približio se prvi, od tri koliko će ovog proljeća biti megdana "vječitih rivala".

"Mnogo sam srećan zbog golova, pogotovo pred derbi. To je mi daje još jedan veliki motiv pred duel sa Crvenom zvezdom. Dugo nisam dao gol u derbiju, nadam se da ću postići u srijedu., ako Bog da. Moramo da molimo Gospoda Boga, on daje, on i uzima", rekao je Dijara poslije trijumfa crno-bijelih nad Jagodinom.

Tokom proteklog prelaznog roka, bilo je priče da će Dijara ponovo napustiti Partizan. Međutim, on je izrazio želju da ostane, naporno je radio.

"Ne znam koliko sam golova dao Zvezdi, ali znam da u posljednje dve utakmice nisam. Vrijeme je da ga dam, samo se vi molite za mene", nasmijao je Senegalac novinare.

Još jedan igrač je sa dva gola obilježio trijumf nad Jagodinom. Saša Ilić, ikona Partizana, dao je dva gola. Ali ,e bilo kakva. Oba su bila van 16 metara.

"Dao sam mnogo golova u karijeri, nekada po dva, po tri, ali siguran sam da nikad do sada nisam postigao dva gola van 16 metara na jednoj utakmici. Šut nije moja jača strana i mnogi su mi zamjerali, pogotovo treneri, što više ne šutiram. Imao sam sreću da iz dva šuta dam dva gola. Najbitnija je dobra ekipe igra pred duel sa Crvenom zvezdom", rekao je Ilić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC