• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Kriv sam…

"Svu odgovornost poraza preuzimam na sebe", rekao je trener Sarajeva Dragan Jović poslije poraza od GOŠK-a na Koševu (0:2).

 Jović: Kriv sam… Izvor: MONDO

Snove "bordo" tima o osvajanju titule srušio je u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine novi član elite GOŠK iz Gabele, tačnije njegov napadač Mirza Džafić, koji je dva puta pogađao domaću mrežu - (0:2).

Vidno utučeni šef struke Sarajlija sebe je okrivio za poraz.

"Čestitam gostima na apsulutno zasluženoj pobjedi. Cijelih 90. minuta nismo napravili nijednu ozbiljniju priliku i to najbolje opisuje našu igru. Ušli smo sa velikim ambicijama, ne samo u ovaj meč, već i u nastavak prvenstva. Očigledno nismo izdržali taj psihološki pritisak, što je problem za nas", rekao je Jović i dodao da je suđenje bilo veoma korektno, prenosi "SC Sport".

"Svu odgovornost poraza preuzimam na sebe. Žalim što sam nekim igračima dao priliku, a i izmjene koje sam izvršio nisu uspjele da odgovore zadatku", naglasio je vidno razočarani trener Sarajeva.

Njegov kolega s klupe Gabeljana Boris Gavran smatra da je glavni razlog trijumfa njegove ekipe "opuštanje i euforija" Sarajeva poslije ubjedljive pobjede u prošlom kolu protiv Slobode u Tuzli.

"Sarajevo je nakon pobjede u Tuzli ušlo u ovaj susret sa velikom ambicijama i možda pretjeranom euforijom, pa nas iz tog razloga i potcijenilo. Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu. Moram istaći da je suđenje bilo odlično", dodao je trener GOŠK-a.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC