• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojnić: Pritisak i omalovažanje razlog ostavke!

"Konstantno su vršeni pritisak i omalovažavanje, koje više nisam mogao da podnesem", kazao je dosadašnji trener Borca.

 Stojnić: Pritisak i omalovažanje razlog ostavke! Izvor: MONDO

Velimir Stojnić je bivši šef struke Banjalučana, a od ponedjeljka bi na kormilo šampiona Bosne i Hercegovine trebalo da uskoči Slaviša Božičić, nekadašnji strateg Modriče, Kakanjskog Rudara i Bežanije.

Dosadašnji trener crveno-plavih istakao je za "Nezavisne novine" da je ostavka bila jedini logičan potez zbog "svega što se dešavalo u posljednje vrijeme i dva vezana poraza u samo četiri dana".

"Moja moralna dužnost je da nakon lošijih rezultata podnesem ostavku. Ocijenio sam da je vrijeme da se povučem kako bi bili riješeni problemi u vezi s klubom o kojima sam ranije govorio. Nemoguće je raditi kada znate da ste onemogućeni da igrate fudbal, a kada ovo kažem između ostalog mislim na delegiranje sudija", izjavio je Stojnić, koji je bio na meti javnosti poslije poraza od Želje u polufinalu Kupa BiH (1:0).

Stojnić je dodao da je konstatno osjećao pritisak.

"Jednostavno više nisam mogao da radim u ovakvoj atmosferi. Konstantno su vršeni pritisak i omalovažavanje, koje više nisam mogao da podnesem".


Borac je u četiri dana vezao dva poraza, a kao razloge za njih je okrivio povrede.

"Ekipa je bila prepolovljena povredama i bolestima. Protiv Želje nisu mogli da nastupe igrači koji su u Kupu BiH igrali za druge klubove, a poslije tog meča mnogi su se razboljeli pa nismo mogli da računamo na njih protiv Leotara".

Meč s Leotarom pokazao je da se Borac nije slučajno patio na otvaranju proljećnog dijela prvenstva, kada je jedva u Banjaluci savladao Kozaru (1:0).

"Igrači u ovom meču nisu funkcionisali onako kako treba i kako sam od njih očekivao. Sada se vidi koliko su pobjeda nad Kozarom i minimalan poraz od 'Želje' u Kupu bili povoljni rezultati s obzirom na probleme s igračkim kadrom. Međutim, nakon meča u Sarajevu mnogi su krenuli da pljuju po nama, što više nisam mogao da podnesem",
zaključio je bivši trener Borca.

Crveno-plave je Stojnić preuzeo od Zvezdana Cvetkovića nakon poraza od Zvijezde u Gradačcu u devetom kolu Premijer lige BiH. Njegov učinak na klupi Borca je pet pobjeda, remi i dva poraza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC