• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Igračima kazne, Stojniću izbušena guma!?

Direktor Borca Radmilo Šipovac najavio je da će banjalučki klub novčano kazniti pojedine fudbalere zbog odnosa prema crveno-plavom dresu.

 BORAC: Igračima kazne, Stojniću izbušena guma!? Izvor: MONDO

Opet je vrlo burno na Gradskom stadionu u Banjaluci. Šampion Bosne i Hercegovine je poslije poraza od Željezničara (1:0) u Kupu BiH, a potom i od Leotara u Trebinju (3:0) ostao bez dosadašnjeg šefa struke Velimira Stojnića.

Popularni Baja je priznao da više nije mogao da trpi pritisak i omalovažanje, a već danas biće ustoličen Slaviša Božičić na užarenu klupu.

Direktor Borca Radmilo Šipovac potvrdio je banjalučkim štampanim medijima da se ni igrači neće izvući za katastrofalnu predstavu na trebninskim "Policama".

"Stručni štab će pažljivo da analizira utakmicu, a nakon toga ćemo da odredimo igrače koji će biti kažnjeni. Rukovodstvo maksimalno radi kako bi osiguralo redovna primanja za sve u klubu, omogućili smo im sve uslove, kvalitetne pripreme…Nedopustivo je da se pojedinci tako odnose prema dresu Borca", ljutito je rekao Šipovac za "Press RS".



S druge strane, Stojnića je po dolasku iz Trebinja dočekalo neprijatno iznenađenje. Na parkingu ispred Gradskog stadiona zatekao je probušenu gumu na automobilu.

"Ovakve stvari mi nisu potrebne, Ne mogu i ne želim da radim pod pritiskom, a najpreče mi je da sačuvam zdravlje. Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone, ali plašim se će ostati bez Evrope ako se unutar kluba stvari ne promijene", rekao je Stojnić za "Euroblic".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC