• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić reterirao: Vrbo, izvini!

Miroslav Đukić, uputio je javno izvinjenje novinaru dnevnog lista "Sport", Mirku Vrbici, za izrečeno na konferenciji za novinare održanoj 2. juna.

 Đukić reterirao: Vrbo, izvini! Izvor: MONDO

"Žao mi je što sam bio akter neprijatne scene i izvinjavam se novinaru Vrbici zbog verbalnog sukoba. Smatram da sam preterao u svom obraćanju i da sam zbog toga pogrešio. To sam učinio u afektu, želeći da odbranim selekciju koju vodim i funkciju koju obavljam. Shvatam da je moja osnovna greška to što sam pomešao privatne stvari sa profesionalnim dužnostima i to mi se više neće ponoviti", naveo je Djukić u otvorenom pismu objavljenom na sajtu Fudbalskog saveza.

Selektor je izrazio nadu da pomenuti dogadjaj neće loše uticati na interese srpskog fudbala:

"Nalazimo se u veoma važnom fudbalskom trenutku, pred učešćem na Olimpijskim igrama i uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i jedinstvo na svim nivoima u cilju vrhunskih rezultata nam je zaista potrebno. Uvek sam imao razumevanja i profesionalno sam odgovarao na sve novinarske zahteve i nadam se da jedna ružna scena neće pokvariti kompletnu sliku. Nastavljamo dalje, svako sa svog radnog mesta i uloge u fudbalu, a za dobrobit najpopularnijeg sporta uopšte", zaključio je Đukić.

Djukić je na konferenciji za novinare 2. juna optužio Vrbicu da ga bez razloga podriva još od kada je došao na funkciju selektora.

"Da li me bušiš zato što ti nisam pozajmio pare?", upitao je tada Djukić novinara "Sporta", koji je četiri dana kasnije najavio da će selektora "orlova", ali i FSS tužiti za klevetu i tražiti javno izvinjenje i finansijsku nadoknadu. Taj novac planirao je da uplati u humanitarne svrhe ili kao pomoć nekom amaterskom klubu u Beogradu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC