• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović strahuje za život, pisao Blateru

Srpski trener zabrinut je za svoj život, zbog čega se njegov advokat obratio FIFA kako bi mu u Gani bila garantovana bezbjednost.

 Stevanović strahuje za život, pisao Blateru Izvor: MONDO

Goran Plavi Stevanović je dobio otkaz i više nije selektor Gane, ali ono što ga više brine od obeštećenja koje će morati da mu isplate je lična sigurnost.

Naime, poslije završetka saradnje potpredsjednik Fudbalskog saveza Gane Džordan Anagbala poručio je srpskom treneru da što prije napusti tu zemlju jer ne mogu da mu garantuju bezbjednost.

Stevanovićev advokat Zoran Anđić se zbog toga obratio pismom Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) i njenom predsjedniku Sepu Blateru u želji da pomognu srpskom stručnjaku.

"Iznenađeni smo i strahujemo za svoje živote, poslije izjave Džordana Anagbala da ne može našem klijentu Goranu Stevanoviću da garantuje sigurnost na teritoriji Gane i da svašta može da mu se desi, kao i da oni to ne mogu da spriječe. Hitno vas pozivamo da urgirate kod čelnika Fudbalskog saveza Gane, nacionalne policije i predsjednika Vlade Gane da obezbijede zaštitu našem klijentu Stevanoviću, jer je ovo protiv svih zakona i propisa FIFA", stoji u pismu koje je upućeno Blateru.

Srpski trener, koji je reprezentaciju Gane preuzeo u januaru prošle godine, u toj zemlji je ostao poslije otkaza kako bi se dogovorio oko obeštećenja, koje mu sljeduje, nakon što je ugovor koji je imao potpisan sa fudbalskim savezom te zemlje okončan prije vremena (isticao je u februaru 2013).

Stevanoviću je otkaz uručen jer je plasman na četvrto mjesto na Kupu afričkih nacija okarakterisan kao neuspjeh.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC