• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom i FSS: Za srpski fudbal

Telekom Srbija i Fudbalski savez Srbije potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu i ugovor o pravima prenosa Kupa Srbije na TV Arena sport.

 Telekom i FSS: Za srpski fudbal Izvor: MONDO

U Kući fudbala u Staroj Pazovi potpisan je i sporazum za Zajednicom klubova Superlige o prenosima utakmica elitnog takmičenja, čime je višegodišnja podrška Telekoma Srbija domaćem sportu dobila novu dimenziju.

Ovim partnerstvom profitiraće klubovi, jer će se značajno poboljšati njihova infrastruktura, a kase će im biti punije. Takođe, domaći fudbal će dobiti na promociji, a benefite će imati i reprezentacija.

"Ovom saradnjom omogućićemo korisnicima četiri kanala Arene sport i web televizije da uživo i na kvalitetan način budu u toku sa dešavanjima u domaćem fudbalu. Naš cilj je da doprinesemo da se fudbal prenese u večernje termine, da tako povećamo posećenost na stadionima i da fudbal postane atraktivniji za nove sponzore. Očekujemo ljepšu atmosferu i rast marketinške atraktivnosti", poručio je generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko.

Prvi čovjek FSS Tomislav Karadžić podsjetio je da je Telekom i ranije bio uz srpski fudbal, tada kao generalni sponzor.

"Podgrijana ljubav je najslađa", istakao je Karadžić i dodao.

"Strateški je izuzetno važan ugovor i na njemu se radilo nekoliko mjeseci. Namjera nam je da fudbal na svim nivoima u što većoj mjeri dođe do gledalaca, pa sa tehničke strane domaća publika ima ugođaj kao i evropska i da Telekom i Arena sport naprave selekciju novinara koji će to raditi. Fudbal nisu samo pobjede, ima i poraza, a jedan broj medija jedva je dočekao naše".

Sredstva će se klubovima dijeliti na osnovu plasmana u prvenstvu i dometa u Kupu Srbije.

"Životno je pravilo je da firma vrijedi onoliko koliko joj je tržište, a mi cijelo fudbalsko tržište predajemo Telekomu i Areni sport", zaključio je Karadžić.

Predsjednik FSS uručio je poklone Branku Radujku i direktoru Arene sport Radisavu Vulićeviću - dresove reprezentacije Srbije sa brojevima deset i osam.

"Ovo nije jednostavna saradnja u kojoj se kupuju i prodaju prava, već projekat podizanja srpskog fudbala. Želimo da uvedemo striktne termine, da gledaoci naviknu da odlaze na stadione i da gledaju utakmice na Areni sport kao i brojne specijalne emisije. Namjera nam je da se približimo standardima najjačih evropskih liga", rekao je Vulićević i podsetio da će Arena sport u sredu direktno prenositi utakmice polufinala Kupa Srbije Borac - Vojvodina (14.00) i u HD tehnologiji Crvena zvezda - Partizan (19.00).

Branimir Babarogić je pojasnio da će sva sredstva iz Zajednice superligaša biti preusmjerena klubovima.

"Zajednici neće ostati ništa, sav novac će ići klubovima, što direktno, što za kupovinu reflektora. Ovaj ugovor je veliki uspjeh za srpski fudbal", podvukao je Babarogić.

(R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC