• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko su Grantovih "jedanaest"...

Kao i pred svaki "vječiti derbi" navijači vole da diskutuju i nagađaju o tome u kojim će sastavima nastupiti Partizan i Crvena zvezda. Tako je i pred naredni duel u polufinalu Kupa.

 Ko su Grantovih "jedanaest"... Izvor: MONDO

Trener Partizana Avram Grant nije otkrio karte ni na posljednjem treningu uoči derbija sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije. Izraelac je isporbao nekoliko varijanti, a spisak startera nije saopštio ni igračima.

Dobro čuvana tajna biće otkrivena pred izlazak igrača na teren. Dakle, u srijedu oko 18.30.

Sigurno je samo da će pred golom stajati Vladimir Stojković, a da će ispred njega biti Aleksandar Miljković, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov i oporavljeni Aleksandar Lazevski, koji je odradio cijeli trening u utorak uveče. Takođe, jasno je i da će i defanzivni vezni biti Mohamed Kamara.

Ostalo za sada zna samo Grant.

Najjači utisak od dolaska Izraelca na klupu Partizana ostavila je ekipa koja je dobro parirala Šahtjoru na pripremama (1:2) i u većem dijelu utakmice igrala odlično protiv moskovskog Dinama (2:2).

A, Crvena zvezda je prvi Grantov protivnik u zvaničnim mečevima sa kojim će moći da se nadigrava, baš kao zimus sa Ukrajincima i Rusima.

Zato bi trebalo očekivati da Stefan Babović igra u paru sa Kamarom, da prednji vezni red čine Nemanja Tomić, Zvonimir Vukić i Saša Ilić, i da u špicu usamljen bude Lazar Marković.

Međutim, u tom slučaju na klupi bi ostao Lamin Dijara, napadač koji se proslavio igrama, golovima i asistancijama upravo protiv crveno-bijelih, i koji je ovog proljeća već postigao tri gola u prvenstvu.

Ako se šef struke srpskog šampiona odluči da meč počne sa dvojicom napadača, onda bi morao da "žrtvuje" jednog vezistu. U prethodnim superligaškim utakmicama na klupi je ostajao kapiten Ilić, koji je sa dva gola protiv Jagodine samo potvrdio dobru formu iz pripremnog perioda, pa je za očekivati da ga Grant uvrsti među najboljih jedanaest.

Druga opcija bi bila da iz prvog tima izostavi Tomića, ali njega je u subotu odmarao veći dio utakmice sa "ćuranima", vjerovatno ga spremajući za derbi. Mesto, naravno, u prvoj postavi nije zagarantovano ni Vukiću, kao ni Baboviću.

Ako je gledao, a jeste, prošlogodišnje utakmice Partizana, i ako bude želio da u prvom meču prvenstveno povede računa o defanzivi, onda bi Grant mogao da ukaže šansu i "igraču zadatka" Milanu Smiljaniću.

Kojih će se 11 imena naći u protokolu trenutno samo zna Avram Grant. Ipak, za šta god da se odluči, utisak je da ne može pretjerano da iznenadi crveno-bijele.

(R.J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC