• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirkoooooo! Juve ide dalje...

Evro-golom Mirka Vučinića, Juventus je u produžetku revanš utakmice polufinala Kupa Italije izbacio velikog rivala, Milan.

 Mirkoooooo! Juve ide dalje... Izvor: MONDO

Strašan završetak strašne utakmice!

Bombom Mirka Vučinića "iz kolena" sa oko 25 metara udaljenosti, fudbaleri Juventusa eliminisali su velikog rivala Milan u polufinalu Kupa Italije.

Igrao se šesti minut produžetka na prepunoj "Areni" u Torinu, kada je Vučinić postigao jedan od golova sezone u Italiji i riješio dramatičan dvomeč dva giganta.

Posle 1:2 na San Siru, bilo je 1:2 i u Areni, ali je Crnogorac "otkazao" penale!

Juventus ide u finale Kupa Italije gdje će igrati protiv pobjednika duela Sijena - Napoli (2:1 prvi meč) i gdje će pokušati da osvoji prvi trofej u ovom takmičenju od 1995. godine, a rekordni 10. u istoriji, jer niko nema više od devet, koliko su sakupili Juve i Roma.

Golovima Martina Kaseresa, Juve je iz Milana donio 2:1 u Torino, a na poluvremenu bilo je 3:1 ukupno, jer je u 28. minutu stari majstor Alesandro Del Pjero matirao Marka Ameliju sa pet metara prije odlaska na odmor!

Po povratku sa istog, još jedan veteran Klarens Sedorf okupio je rosonere na ivici tunela i rekao im: "Možemo"! I Milan je pokazao da može...

Golovima Mesbaha u 51. i Maksija Lopeza u 81. minutu, lider Serije A izborio je produžetke protiv jedinog rivala za titulu prvaka ove sezone. Istina, oba tima mogla su u 90 minuta da odu dalje, jer se igralo dopadljivo, otvoreno, napadački, ali je sudbina htjela da stvar bude riješena u dodatnih pola sata.

Sjajnu utakmicu bez postignutog gola, Vučinić je završio na efektan način i poslao svoj tim dalje, što je burno proslavljeno na stadionu na kojem je prije početka utakmice istaknuta sjajna koreografija na sve četiri tribine.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC