• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac Muambe: Prekinuli su meč zbog tebe, sine

Mladi fudbaler Boltona je svjestan i počeo je da priča. Razgovarao je sa ocem i pitao ga o meču sa Totenhemom.

 Otac Muambe: Prekinuli su meč zbog tebe, sine Izvor: MONDO

Mladi fudbaler Boltona Fabris Muamba svakim danom pokazuje znake poboljšanja zdravstvenog stanja. Njegov otac ga je posetio u bolnici i popričao sa njim.

"Pitao sam ga da li zna ko je i kako se zove. Odgovorio mi je: 'Da, znam'. Potom me je upitao: 'Da li smo izgubili?'. Rekao sam mu da utakmica sa Totenhemom nije odigrana do kraja. 'Pa, zašto su je prekinuli?', bilo je sljedeće što je me pitao. Odgovorio sam mu: 'Zbog tebe, sine'", prepričao je otac Fabrisa Muambe, Marsel, razgovor sa sinom koji je tokom četvrtfinalnog duela sa Totenhemom imao srčani udar i život mu je bio u opasnosti.

Muambino stanje se rapidno poboljšava, a u Boltonu razmišljaju da već u subotu igraju meč protiv Blekburna u Premijer ligi i potom da odigraju novi meč protiv Totenhema u FA Kupu.

Cijeli fudbalski svijet ujedinio se u želji da 23-godišnjem fudbaleru Boltona bude bolje. Fudbal je u drugom planu, bitan je čovjekov život.

Lekari su ohrabreni kako se Muamba bori, čak vjeruju u njegov potpuni oporavak.

"Ljekari procjenjuju da postoji realna mogućnost da se Muamba vrati u stanje kao prije ovog incidenta, dakle opet bi mogao biti spreman za premijerligaški fudbal. Ipak, još je prerano za definitivne zaključke. Važno je u ovom slučaju to što je Muamba mlada i snažna osoba puna života. Fudbalski planovi za budućnost u ovom trenutku su, ipak, u drugom planu. Mi ćemo nastaviti da se molimo za njegov potpuni oporavak", izjavio je trener Boltona Oven Kojl koji svakodnevno obilazi svog igrača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC