• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Zašto je Igor Bišćan suspendovan?

Više od 14 godina poslije debija za zagrebački Dinamo, iskusni Igor Bišćan je suspendovan. Vrlo je vjerovatno da će završiti igračku karijeru.

 HRVATSKA: Zašto je Igor Bišćan suspendovan? Izvor: MONDO

Glavna tema u hrvatskoj fudbalskoj javnosti je odluka zagrebačkog Dinama da do daljnjeg suspenduje kapitena prvog tima, iskusnog Igora Bišćana, nekadašnjeg igrača Liverpula, sa kojim ima titulu prvaka Evrope.

Prije dva dana na sajtu Dinama objavljeno je da je Bišćan suspendovan "zbog nediscipline", a trener Ante Čačić je dodao samo da više ne konkuriše za sastav.

Hrvatski mediji pokušavaju da proniknu u odluku uprave i stručnog štaba hrvatskog šampiona. Generalna ocjena je da je Bišćan platio ceh svom oštrom jeziku, jer je poznat kao neko ko uvijek i svima kaže šta misli.

Tportal.hr podsjeća na Bišćanove početke, kada se još kao tinejdžer u svlačionici Dinama suprotstavio tadašnjem kapitenu Goranu Juriću.

Bišćan je bio poznat i po sportskom držanju i uzornom ponašanu. Tako je, po povratku iz Liverpula, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, otišao kod čelnika Dinama i saopštio im da se odriče plate dok ne bude sanirao povredu. To isto je ponovio i devet mjeseci kasnije, takođe zbog povrede.

Što se tiče rada, kažu upućeni hrvatski novinari, nema mu ravnog. I na početku karijere i sada, uvijek je radio isto, najviše trenirao, vozio bicikl po Sljemenu, bjesomučno trčao dok su se ostali šetali po gradu...

Pa, zašto se onda Dinamo odriče takvog?

Jedini razlog koji hrvatski mediji vide za takvu odluku je u Bišćanovom britkom jeziku. I prije svega, neslaganju sa trenerom Čačićem.

(MONDO - foto: NK Dinamo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC