• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Šta promašismo sve!

U klubu iz Humske ne mogu da vjeruju kakve šanse nisu iskoristili protiv Crvene zvezde. Igrači Partizana ističu da ništa nije gotovo...

 CRNO-BIJELI: Šta promašismo sve! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizan smatraju da su zbog velikog broja promašaja sami krivi za poraz od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije (0:2). Crno-bijeli poručuju da će spremno dočekati "drugo poluvrijeme" na svom stadionu 11. aprila.

Slika na stadionu u Ljutice Bogdana 1A u srijedu uveče podsjetila je igrače i navijače na neke od prethodnih derbija. Jedan tim je dominirao, stvarao šanse, a drugi postizao golove.

Ovoga puta to je bila Crvena zvezda, a u crno-bijelom taboru žaliće za propuštenim prilikama.

"To je fudbal, to je Evropa i to nam je za nauk. Bili smo mnogo bolji, ličili na ozbiljniju ekipu, a Zvezda je dala gol iz dva prelaska na našu polovinu. Bilo je u prošlosti i situacija kada smo bili bolji i pobjeđivali, kada smo bili ravnopravni i kada je Zvezda bila blago bolji rival, a opet gubila utakmice", rekao je Babović.

Vezni fudbaler Partizana očekuje sličnu sliku na terenu i u revanšu, ali drugačiji skor na semaforu.

"Očekujem istu utakmicu kao večeras, da mi budemo bolji, oni inferiorni i da pobijedimo. Još jednom čestitam Zvezdi na pobjedi".

Tragičar crno-bijelih zbog kiksa kod prvog gola i promašene šanse na početku drugog poluvremena, Saša Ilić, osvrnuo se poslije meča na detalje koji su i prelomili derbi.

"Kod prilike sam mislio da ću bolje udariti loptu i poslati je u suprotan golmanov ugao, dok kod gola nisam dobro reagovao, jer se nisam nadao da će lopta doći do mene", rekao je kapiten Partizana.

Kao i saigrači, Ilić smatra da je veliki broj promašaja presudno uticao na ishod meča i omogućio Zvezdi da sa zalihom od dva gola dočekuje revanš u Humskoj.

"Promašaji su nas skupo koštali, nedopustivo je da propustimo toliko šansi. To kažnjavaju i mnogo slabiji klubovi. Ipak, pred nama je revanš i moramo da se konsolidujemo", zaključio je Ilič.

Najtalentovaniji fudbaler Partizana, Lazar Marković, dobio je priliku u drugom poluvremenu, unio živost u igru, ali nije imao sreće da postigne gol.

"Nisam bio nervozan, niti sam se usprotivo odluci da na teren uđem u drugom poluvremenu. To je trenerova odluka i ja je poštujem".

Marković je bio i glavni akter akcije, koju je namjernim faulom u 85. minutu prekinuo isključeni Luka Milivojević.

"Naravno da je bio faul, o tome neću ni da razgovaram. Apsolutno ispravna odluka sudije, a što se tiče mog žutog kartona, bio sam prinuđen da startujem oštrije i zaslužio sam oponemu. U revanšu ništa nije gotovo", podvukao je Marković

(M. Šolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC