• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica se ne sjeća gola

Filip Kasalica kaže da se ne sjeća gola na debiju protiv Partizana, ali ga posvećuje sinovima Andrije Kaluđerovića i Nemanje Arsenijevića.

 Kasalica se ne sjeća gola Izvor: MONDO

Jedan od rijetkih zvezdaša, koji još nije vidio gol Crvene zvezde protiv Partizana za 2:0 je upravo onaj koji ga je postigao.

Filip Kasalica moraće da odgleda snimak utakmice da bi vidio kako je savladao Vladimira Stojkovića i udvostručio prednost crveno-bijelih pred revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije.

Nakon što smo jednog od dvojice junaka Zvezdine pobjede čekali dobrih sat i po vremena poslije utakmice, zbog toga što nije mogao da napuni čašicu tokom doping kontrole, Kasalica je rado prihvatio da nam oktrije svoje utiske sa prvog "vječitog derbija" u karijeri.

Da li si uspio da se "sabereš?"

"Nisam još, bio sam sada na doping kontroli, ali nema veze, ima vremena... Sve se brzo izdešavalo, brzo sam dao gol, poslije smo imali igrača manje i branili se, uspješno se odbranili, tako da nisam stigao ni da pomislim na to da sam dao gol Partizanu u prvom derbiju", rekao je Kasalica, dok su ga Duško Tošić, Nikola Maksimović i Luka Milivojević nervozno čekali u "audiju" sa uveliko odvrnutom muzikom do daske.

Zna se - nardonjaci su bili u pitanju.

Možeš li da nam opišeš situaciju kod gola?

"Ja se, iskreno, ne sjećam gola. To mi se u životu nije dogodilo... Kažu da je lopta prošla golmanu kroz noge, ali ja to nisam vidio", sleže ramenima Kasalica, koji je i treći put od oporavka od povrede ušao sa klupe i treći put potpuno "poremetio" stvari na terenu.

I semaforu.

Dobro, sjećaš li se šta je bilo kada je lopta ušla u mrežu?

"Sjećam se, preskočio sam jednu reklamu, na drugoj sam pao i onda sam otrčao pod sjever", sa osmjehom priča Užičanin, koji je u prvoj važnoj utakmici od dolaska u Crvenu zvezdu uradio ono zbog čega je doveden - dao gol.

Kako se osjećaš poslije svega?

"Osjećaj je zaista fenomenalan, ja sam presrećan kao i moji saigrači. Tradicija nije bila na našoj strani posljednjih nekoliko godina, ali nadam se da ćemo zajedno, stariji igrači i nas nekoliko novajlija, uspjeti da vratimo Zvezdi staru slavu, da bude na mjestu na kom i treba da bude", rekao je brzonogi centarfor.

Upravo pjesmu koja pjeva o povratku slavnih dana pjevali se odmah poslije utakmice sa navijačima?

"Da, baš tu pjesmu smo i pevali... Neka nam Bog da sreće".

Brzo si naučio Zvezdine pjesme?

"Znao sam ih ja sve odavno..." , namiguje Kasalica.

Kome si posvetio gol?

"Gol sam 'obećao' mom malom kumčetu Luki Kaluđeroviću, Andrijinom sinu, kao i sinu Nemanje Arsenijevića, Filipu. Žao mi je što nisam stigao majicu da napravim, namjeravao sam...", ispričao je Kasalica da je pogodak namjenio sinčićima dvojice fudbalera i prijatelja, Andrije Kaluđerovića i Nemanje Arsenijevića.

Da li je gotovo?

"Imamo drugu utakmicu, drugo poluvrijeme na JNA i nadam se da ćemo, ako budemo pružimo igru sličnu ovoj večeras, uspjeti da dođemo do rezultata koji će nas odvesti u finale", zaključio je Kasalica, prije nego što je uskočio u auto u kojem su ga čekali saigrači.

Gdje su se uputili?

To je već posao za paparace.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC