• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić zvao Lukića i čestitao mu pobjedu

Da li su na pomolu bolji odnosi između Zvezde i Partizana? U večeri poslije pobjede, u "Lounge baru", igrači, Uprava i navijači slavili uz novi hit.

 Dačić zvao Lukića i čestitao mu pobjedu Izvor: MONDO

U moru očekivanih imena, na displeju mobilnog telefona predsjednika Crvene zvezde Vladana Lukića pojavilo se i jedno neočekivano.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, osvjedočeni simpatizer crno-bijelih, pozvao je prvog čovjeka najvećeg rivala i čestitao mu na pobjedi u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije.

Ovaj Dačićev, prije svega, sportski gest, mogao bi da bude nagovještaj boljih odnosa dva najveća srpska kluba, koja već nekoliko sezona komuniciraju isključivo optužujući jedni druge za nečasne radnje.

U trenutku poziva, Lukić je bio domaćin zanimljive večere u "Lounge baru" na zapadnoj tribini. Tu se orila pjesma sjevera, a prisutni su bili članovi Uprave Crvene zvezde, nekolicina viđenih i uticajnih navijača, veterana kluba i fudbalera, na čelu sa trenerom Robertom Prosinečkim.

Slavilo se i pjevalo, a najveći hit bila je pjesma: "Zbog tebe ostaviću sve".

Slavlje crveno-bijelih počelo je još na atletskoj stazi gdje je nekolicina igrača ostala bez najvećeg dijela sportske opreme, a nastavilo se u svlačionici odakle su se orile navijačke pjesme, poput one: "Zvezda mi je sve..."

Nakon pola sata, Prosinečki je poveo igrače na počinak ili možda nije! Sve i da su crveno-bijeli dobili slobodno veče da proslave pobjedu nad najvećim rivalom, trening im je u četvrtak u 16 časova, a za vikend već naredna utakmica u kojoj Zvezda mora da pobijedi.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC