• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Da i mi zaigramo pred punim stadionom

Čačani silno motivisani da na stadionu Crvene zvezde u subotu pokažu šta znaju.

 BORAC: Da i mi zaigramo pred punim stadionom Izvor: MONDO

Dan poslije polufinalnog okršaja sa Vojvodinom i remija bez golova, čačanske "zebre" već razmišljaju o novom velikom meču. Protiv Crvene zvezde na njenom stadionu.

Borac zauzima 13. poziciju na tabeli. U četiri "proljećna" kola ostvario je dvije pobjede (Javor i Smederevo), remi (Hajduk) i poraz (od BSK Borče).

Borba za status superligaša u narednom kolu vodi ekipu Slavka Petrovića u Beograd. Na megdan Crvenoj zvezdi.

"Crveno-bijela mašinerija uhvatila je pravi zalet. Ostvarili su četiri prvenstvene pobjede uz gol razliku 12:2, ne primivši nijedan gol na svom terenu. Uz to je došla i pobjeda nad Partizanom u Kupu Srbije. Sve to govori ko je apsolutni favorit u subotu, ali se mi sigurno nećemo predati unaprijed. Odlazimo rasterećeni i vjerujem da uz disciplinu poput one iz jučerašnjeg meča, možda i možemo do iznenađenja i pozitivnog rezultata za nas'' - rekao je trener Borca Slavko Petrović na konferenciji za novinare.

Kapiten Borca i nekadašnji igrač Crvene zvezde Jovan Damjanović osvrnuo se na ambijent koji će njega i njegove saigrače dočekati u subotu uveče na najvećem stadionu u Srbiji.

''Na žalost, igrači u Srbiji nisu često u prilici da igraju pred punim tribinama i u pravom fudbalskom ambijentu. Uvjeren sam da će to za nas biti motiv više, jer smo svjedoci jedne prave fudbalske euforije koja vlada na stadionu Crvene zvezde".

Damjanović smatra da je duel sa Vojvodinom dokazao da Čačani mogu da igraju ravnopravno sa najkvalitetnijim timovima u zemlji.

"Svjesni smo da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem meču. Idemo rasterećeni u Beograd i vjerujem da ćemo se u lijepom svjetlu predstaviti brojnoj publici'', zaključio je Damjanović.

Duel Crvene zvezde i Borca igra se u subotu, sa početkom u 18.00 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC