• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović za MONDO: Znam, bio sam loš

Ofanzivni vezista Crvene zvezde svjestan da u duelima sa Partizanom ne ispunjava očekivanja navijača."Vjerovatno sam počeo da gorim u želji, ali biće još prilika za dokazivanje".

 Lazović za MONDO: Znam, bio sam loš Izvor: MONDO

Zašto Darko Lazović loše igra na derbijima?

Pitanje koje navijači Crvene zvezde postavljaju poslije svake dobre partije Čačanina u "malim utakmicama" nameće se i poslije prvog polufinalnog derbija u Kupu Srbije.

Crveno-bijeli slavili su na svom stadionu rezultatom 2:0 i stekli pristojnu prednost pred revanš u Humskoj. Koliki je bio doprinos Darka Lazovića pobjedi? Manji nego što je bio očekivan.

"Mislim da je najbitnije da smo pobijedili i uvijek bih prihvatio scenario u kome ja ne blistam, a trijumfujemo. Ipak, priznajem da poslije utakmice nisam mogao da budem 100 odsto zadovoljan zato što sam svjestan da sam odigrao loše", rekao je Lazović za MONDO u četvrtak poslije treninga.

Ofanzivni vezista priznaje da sa svakim loše odigranim derbijem ima sve veću želju da navijačima dokaže koliko može i zna. Možda ga upravo ona sputava?

"Iz tog inata i pritiska da odigram dobro stvorila se velika želja, a možda sam u njoj izgorio. Mnogo mi je krivo što zbog toga ni na jednom derbiju nisam odigrao na zavidnom nivou, ali gledam u budućnost. Biće još prilika".

Popodnevni trening poslije pobjede bio je prilika da igrači još jednom saberu utiske iz pobjede nad "vječitim" rivalom. Lazović opominje da je padanje u euforiju nedopustivo.

"Sigurno je da je lijepo što smo pobijedili i napravili dobar rezultat, ali ne smijemo da pomislimo da smo mnogo uradili. Očekuje nas i druga utakmica, 'drugo poluvrijeme' polufinala Kupa, u kome takođe moramo da pružimo maksimum".

Minuli derbi biće arhiviran u Ljutice Bogdana već od petka. Prednost u odnosu na Partizan u Kupu ne mora znači mnogo kada je u pitanju Superliga. U njoj su crno-bijeli još lideri, sa šest poena prednosti. Ekipa Roberta Prosinečkog u subotu nastavlja borbu za smanjenje bodovne razlike - na svom stadionu dočekuje čačanski Borac. Klub u kojem je Lazović ponikao.

"Biće mnogo teško igrati protiv Borca. Moramo da potvrdimo pobjedu u derbiju. Ako ne odigramo dobro bacićemo mrlju na nju. Biće teška utakmica, njih očekuje borbu za opstanak. Pojačali su se trojicom igrača iz Zvezde (Milan Mugoša, Milan Jeremić i Stevan Reljić prim. aut.) i mislim da se radi o ozbiljnoj ekipi".

Uprkos tome što u derbiju ne dokazuje talenat koji nagovještava u drugim utakmicama, Darko Lazović često je pokretač ekipe i začetnik akcija koje završavaju golovima.

Iako svjestan brojnih priča i tračeva o svom odlasku u inostranstvo, kaže da se ne obazire na njih i da misli samo na crveno-bijeli dres.

"Sve te priče na mene ne utiču negativno, niti mislim na odlazak iz kluba. Uskoro ću obilježiti tri godine od kako sam došao i samo razmišljam o Crvenoj zvezdi i njenim pobjedama", rekao je Lazović.

(N.J - M.Š - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC