• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Premije, možda, i za plasman u finale

Čelnici Zvezde razmišljaju da dodatno stimulišu igrače pred revanš protiv Partizana u kupu i obećaju im novčanu nagradu za plasman u finale.

 ZVEZDA: Premije, možda, i za plasman u finale Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi se konačno raduju pobjedi nad Partizanom poslije mnogih bolnih poraza, poslije serije crno-bijelih.

Talas vedre atmosfere sa terena i tribina poslije trijumfa nad Partizanom u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije (2:0), zapljusnuo je i kancelarije čelnika kluba. Razmišljaju da novčano nagrade fudbalere.

Pravilnikom kluba predviđeno je da premija za savog igrača iznosi 10.000 evra za trijumf u kupu, 20.000 evra za titulu, odnosno 35.000 u slučaju "duple krune".

"U "knjigama", dakle, nije predviđena premija za plasman u finale Kupa Srbije, odnosno eliminaciju Partizana. Međutim, MONDO saznaje da će čelnici crveno-bijelih do 11. aprila razmisliti da dodatno stimulišu ekipu pred revanš u Humskoj i eventualno odrede bonus za oduzimanje jednog od trofeja najvećem rivalu.

Crvena zvezda je protekle četiri godine gledala kako se u komšiluku slavi. Četiri uzastopne titule prvaka Srbije prigrlio je Partizan, radovao se trofejima u kupu.

Pred okupljanje za novu prvenstvenu sezonu, a bilo je to krajem juna 2011. godine, predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić tada je poručio igračima da "zaborave na drugo mjesto" i da neće biti premija za drugo mjesto.

"Za Zvezdu postoji samo prvo!", rekao je tada Lukić igračima u svlačionici.

"To što sam rekao ne važi samo za ovu sezonu, već uvijek. U Zvezdi igrači moraju da budu skoncetrisani na osvajanje prvog mjesta i ne mislim da je to nešto novo. Ja sam tako vaspitan i želim da dio svog iskustva prenesem novim generacijama. Moraju da imaju glad za pobjedama", rekao je tada predsjednik Crvene zvezde.

(N.J. - P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC