• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić za MONDO: Neka uvijek igramo loše...

Vezista, koji je kulskom Hajduku dao sedam golova na četiri meča, volio bi da Partizan svaki put igra loše, ali da pobjeđuje.

 Tomić za MONDO: Neka uvijek igramo loše... Izvor: MONDO

Sa crno-bijelima se nikada ne zna... Igrali su dobro protiv Crvene zvezde i izgubili, a onda su prikazali jedno od najgorih ovosezonskih lica i pobijedili, Hajduk u Kuli. Svima u Partizanu se ovaj drugi scenario mnogo više sviđa.

"Istina je, u Kuli smo igrali mnogo gore nego protiv Zvezde. Protiv Hajduka nam je bio važan samo dobar rezultat, tako smo se postavili i na kraju ga ostvarili", izjavio je za MONDO junak Partizanove pobjede u nedjelju, dvostruki strijelac Nemanja Tomić.

"I neka svaki put bude tako. Samo da pobjeđujemo“ , dodao je 24-godišnji Kragujevčanin.

Uzrok blijedog izdanja crno-bijelih ne traži ni u čestim promjenama sistema igre trenera Avrama Granta ni u činjenici da je „vječiti rival“ dan ranije prišao na samo tri boda zaostatka.

"Svejedno je u kojoj formaciji izađemo na teren. Naročito meni, jer uvijek igram uz aut-liniju, bilo uz desnu ili lijevu. Imamo dobre igrače i moramo da pobjeđujemo u kojem god sistemu da igramo".

Aktuelni šampion Srbije je zimu proveo na toplih "plus deset". Međutim, ovog proljeća mu je znatno hladnije, jer se spustio na "plus šest". S obzirom na to da je Zvezda odigrala meč 20. kola Superlige dan ranije i savladala Javor prišla je Partizanu na samo tri boda. Ipak, crno-bijeli su poslije gostovanja u Kuli vratili pređašnju prednost.

"Nismo osjećali pritisak zbog samo tri boda razlike u nedjelju. Više nam je mač nad glavom stajao zbog poraza u derbiju. Tu smo donekle izgubili samopouzdanje, ali vjerujem da smo ga odmah vratili pobjedom nad Hajdukom" .

Tomić se domogao čela klupske liste strijelaca sa devet pogodaka, a na superligaškoj se našao na diobi drugog mjesta sa Kaduom iz Zvezde (prvi je Darko Spalević iz Radničkog sa 14).

Kuljane je načeo u prvom poluvremenu pošto je bio siguran realizator najstrože kazne, a dokusurio ih u finišu na asistenciju Zvonimira Vukića, koga je pretekao po broju prvenstvenih golova.

"Baš me hoće protiv Hajduka. Na posljednje četiri utakmice dao sam mu sedam golova" .



Tomić je sezonu počeo furiozno, nadavao se golova. Onda je uslijedila golgeterska pauza, a sada je u Kuli možda najavio povratak u jesenju golgetersku formu.

"U našem timu mnogo igrača daje golove. Ko zna kada ću opet doći na red", nasmijao se crno-bijeli krilni vezista.

Svjestan je da u minulom „vječitom derbiju“ nije bio na očekivanom nivou zbog čega je nekoliko skauta evropskih klubova, koji su došli baš njega da vide, „lupilo“ minuse u svoje bilježnice.

"Čuo sam... Međutim, znam da su me gledali i na utakmicama na kojima sam dobro igrao. Zato ne brinem".

I na kraju, podsjetio je na težak trenutak u kome se našao saigrač. Ivan Ivanov insistirao je da igra iako mu je veče prije toga preminula majka.

"Igrali smo za Ivanova. Bilo mu je mnogo teško, ali je na terenu bio koncentriasan" , završio je priču Nemanja Tomić.

(R.J, MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC