• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Muž Nives Celzijus u Rijeci

Kontroverzni fudbaler Dino Drpić vraća se u hrvatski fudbal poslije tri godine. Da li će sa suprugom Nives voditi ljubav i na Kantridi?

 HRVATSKA: Muž Nives Celzijus u Rijeci  Izvor: MONDO

Hrvatski fudbaler Dino Drpić mnogo je poznatiji na ovom, balkanskom prostoru po tome što je suprug starlete Nives Celzijus, nego po vanserijskim igračkim kvalitetima.

Izdanak škole zagrebačkog Dinama, koji je igrao i za njemački Karslrue i grčki AEK, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Rijekom.

Rijeka je trenutno na sedmom mjestu hrvatske lige sa gotovo 30 bodova zaostatka za vodećim Dinamom!

Drpić, koga hrvatski mediji nazivaju "kraljem kontroverzi", tako se vraća u hrvatski fudbal poslije tri godine. Ako obje strane budu saglasne produžiće ugovor i poslije ove sezone.

Njega su tokom karijere pratile mnogobrojne kontroverze, a hrvatski mediji podsjećaju da njegova sklonost prema određenim porocima nije tajna. Često je bio na stranicama "žute štampe", prije svega zbog svoje, jednako kontroverzne supruge Nives Celzijus, estradne zvijezde, koja za sebe kaže i da je književnica, pjevačica, kolumnistkinja (piše kolumnu za njemački "Bild").

Jednom prilikom, Nives je izjavila da je sa svojim suprugom vodila ljubav na praznom stadionu Dinama. U Njemačkoj su ih zvali "Dejvid i Viktorija Bekam od Badena".

Prilikom potpisivanja ugovora i promocije na Kantridi Drpić je rekao da se nada da će mladim igračima biti primjer na terenu.

"Drago mi je da se vraćam u stabilan klub. Vjerujem da ću svojim zalaganjem i ponašanjem na terenu biti primjer mladim igračima i da ćemo svi zajedno u miru privesti prvenstvo kraju. Daću sve od sebe, svoj maksimum uz želju da na kraju svi budemo zadovoljni", rekao je Drpić.

Rijeka je danas potpisala ugovor i sa bivšim igračem Hajduka i Dinama, 33-godišnjim Juricom Vranješom, koji će igrati od naredne sezone.

(MONDO - foto: NK Rijeka)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC