• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojnić: Na Borac bez emocija

„Profesionalac sam i neće biti nikakvih emocija prema Borcu“, kaže dojučerašnji trener šampiona BiH koji će debitovati na klupi Rudara upravo protiv Borca.

 Stojnić: Na Borac bez emocija Izvor: MONDO

Velimir Stojnić do prije nekoliko dana vodio je ekipu Borca, a već sljedećeg vikenda vodiće ekipu Rudara na utakmici protiv aktuelnog šampiona BiH.

Nakon ostavke ovaj stručnjak brzo je pronašao angažman u Rudaru iz Prijedora, a sudbina je htjela da debituje upravo protiv svog bivšeg kluba.

„Nalazim se vjerovatno u najkomplikovanijoj situaciji u kojoj može da bude jedan trener. Do pre dve nedelje razmišljao sam kako ću sa Borcem pobijediti u Prijedoru, a sada razmišljam kako da Rudar savlada banjalučki tim. Profesionalac sam i neće biti nikakvih emocija prema Borcu. Kada sam dobio poziv čelnika kluba nijednog trenutka se nisam dvoumio da li da ga prihvatim“, rekao je Stojnić na zvaničnom predstavljanju u Prijedoru, prenosi „Blic.

Novi šef stručnog štaba Rudara očekuje da njegova ekipa podigne formu i poboljša rezultate.

„Sada radimo na psihološkom oporavku igrača poslije serije loših rezultata, a vjerujem da ćemo igru podići na viši nivo. Moramo svi da zbijemo redove, povrijeđeni, uvrijeđeni, zadovoljni i nezadovoljni, kako bi krenuli sa pozitivnim rezultatima. Rudar je u teškom položaju, ali ću učiniti sve da iz ove situacije izađemo što prije. Sigurno je da kvalitet postoji i mislim da možemo bez problema da izborimo opstanak“, istakao je Stojnić.

Osim smjene u stručnom štabu prijedorski Rudar je smijenio i rukovodstvo pa su opštinske vlasti imenovali tročlanu komisiju koja će rukovoditi klubom u kojoj su Nebojša Tomičić, Milorad Šipka i bivši fudbaler Rudara Rešad Crnalić.

„Cilj nam je da ove sezone obezbijedimo opstanak a da u dogledno vrijee dovedemo Rudar tamo gdje mu je mjesto, a to je u vrh bh. fudbala, rekao je Šipka.

Rudar će u meč protiv Borca ući opterećen povredama i kartonima. Stojniće neće moći da računa „požutjele“ Nebojšu Šodića, Borislava Mikića i Damira Rovčanina te povrijeđene Luku Kujundžiju i golmana Bojana Tripića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC