• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern odbio Barsu, Čelsi i Inter

Bavarci neće ni da čuju da se odreknu Lama, Badštubera i Krosa iako su im na vrata zakucali giganti.

 Bajern odbio Barsu, Čelsi i Inter  Izvor: MONDO

Bajern je prethodnih nedelja odbio tri evropska velikana, koji su željeli da kupe Filipa Lama, Holgera Badštubera i Tonija Krosa, saznaje specijalizovani fudbalski portal "Goal.com".

Barselona traži nasljednika Erika Abidala, koji će zbog zdravstvenih problema vjerovatno završiti karijeru. Prvi izbor svjetskog i evropskog prvaka je bio kapiten Bajerna. Međutim, Bavarci su odlučni u namjeri da zadrže najvažnije igrače za sljedeću sezonu, pa su bez razmišljanja odbili Katalonce, koji su se zatim okrenuli Đordiju Albi iz Valensije.

Odbijanje Barselone je samo nagovijestilo namjeru Bajerna da sačuva tim, a potvrda je stigla pošto su na isti način "odjavljeni" Čelsi i Inter.

Klub sa Stamford bridža ima namjeru da pojača konkurenciju na pozicji štopera, gdje su sada zacementirana mjesta kapitenu Džonu Teriju i Davidu Luizu. Zato se zainteresovao za Holgera Badštubera, ali su se Englezi proveli isto kao Katalonci.

Jasno "Ne" kao odgovor dobio je i Inter kada je poželio da angažuje Tonija Krosa. "Neroazuri" prate njemačkog reprezentativca iz Bajerna već dve godine i pomislili su da je sada trenutak da ga dovedu uoči ljeta tokom kojeg će rekonstruisati ekipu. Ipak, od toga neće biti ništa.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC