• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Mateo: Mala prednost. Hezus: Bez sreće

Privremeni menadžer Čelsija izjavio je da njegov tim nije osigurao prolaz u polufinale Lige šampiona, dok trener Benfike vjeruje da im to neće ni omogućiti.

 Di Mateo: Mala prednost. Hezus: Bez sreće  Izvor: MONDO

Trener Čelsija Roberto di Mateo nije nezadovoljan poslije minimalne pobjede u Lisabonu (1:0) u četvrtfinalu Lige šampiona, ali ističe da imaju još mnogo posla da odrade u revanšu kako bi se domogli plasmana među četiri najbolje ekipe u Evropi.

"U dobroj smo poziciji, ali nemamo rezultat koji može da nas opusti pred revanš meč. Moramo biti oprezni, to je samo jedan gol prednosti i ako se pogledaju rezultaiti Benfike u Ligi šampiona ove godine, ne možemo da kažemo da smo već izborili plasman u polufinale", rekao je Di Mateo.

Italijanski stručnjak je dodao da je zadovoljan, jer Čelsi u drugačijoj situaciji dočekuje revanš meč nego protiv Napolija u osmini finala, kad je londonski klub izgubio prvi susret sa 3:1.

"Morali smo da pređemo veliku planinu protiv Napolija, sada je ta uzbrdica manja jer smo postigli dobar rezultat u gostima, ali se nećemo opuštati", rekao je Di Mateo.

Horhe Hezus, trener Benfike izjavio je da je njegov tim nesrećno poražen kod kuće. On tvrdi da će Portugalci u Londonu za nedjelju dana igrati maksimalno i, vjeruje, uspjeti da nadoknade minus i izbore plasman u polufinale.

"Nismo zaslužili poraz. Bili smo u boljoj poziciji tokom većeg dijela utakmice, a onda su oni iskoristili jedinu priliku da postignu pogodak. To nije realan rezultat, relano je da su imali više sreće. Ali mi na Stanford Bridž idemo po pobjedu. Postigli smo gol na svakom gotovanju do sada", istakao je šef struke Benfike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC