• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Možda se vratim u Inter

Trener Real Madrida ne isključuje mogućnost povratka u italijanski klub, na čijoj je klupi sa uspjehom sjedio dve sezone.

 Murinjo: Možda se vratim u Inter  Izvor: MONDO

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo je u razgovoru za televiziju "Medijaset" istakao da je Inter njegova kuća i da je opcija povratka uvijek otvorena.

"Mislim da bih jednog dana mogao da se vratim. Inter trenutno ne prolazi kroz najbolji period i ja sam kao navijač tužan, ali uvjeren sam da će sljedeća sezona biti mnogo bolja", poručio je Murinjo.

On je na klupi Intera bio od 2008. do 2010. godine. U prvoj sezoni osvojio je skudeto i Superkup Italije, a u drugoj istorijsku triplu krunu - skudeto, Kup Italije i Ligu šampiona.

Poslije njegovog odlaska klub iz Milana promijenio je čak pet trenera (Rafa Benitez, Leonardo, Đan Pjero Gasperini, Klaudio Ranijeri i Andrea Stramaćoni), a osvojio je samo FIFA klupsko prvenstvo, dok je primat u Seriji A preuzeo Milan.

Inter se devet kola prije kraja šampionata Italije nalazi na osmom mjestu, sa čak 22 boda manje od lidera Milana i deset bodova manje od trećeplasiranog Lacija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC