• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Borac slavio, Božičić ljut!

Banjalučani u srijedu bolji od Slobode (3:1), ali igra crveno-plavih nije opravdala očekivanja novog šefa struke.

 KUP RS: Borac slavio, Božičić ljut! Izvor: MONDO

Kombinovani tim Borca savladao Slobodu iz Novog Grada 3:1 (1:1) u prvom polufinalnom meču Kupa Republike Srpske, ali igra Banjalučana nije zadovoljila trenera Slavišu Božičića.

Gosti iz Novog Grada su u srijedu popodne prvi stigli do prednosti pogotkom Dejana Sundića u 10. minutu, ali je samo dva minuta kasnije, evrogolom uzvratio Ognjen Radulović za poravnanje.

Do isteka prvog dijela, crveno-plavi nisu uspjeli da preokrenu rezultat pa se s egalom otišlo na odmor na banjalučkom Gradskom stadionu.

U nastavku, vjerovatno poslije “ribanja” od strane šefa struke Banjalučani su zaigrali angažovanije i opravdali ulogu favorita protiv ekipe koja je pretposljednja u prvenstvu Republike Srpske.

Najprije je Petar Kunić u 55. minutu doveo domaćina u vođstvo, da bi tri minuta kasnije iz opravdano dosuđenog jedanaesterca konačan rezultat postavio kapiten Marko Maksimović.

Stadion: Gradski; Gledalaca: 500; Glavni sudija: Zoran Soknić (I.Sarajevo), pomoćnici D. Nišić (Šamac) i S.Stefanović (Modriča) Delegat: Rodoljub Oljača (Gradiška); Strijelci: Radulović u 12. minutu, Kunić u 55. minutu i Maksimović u 58. minutu sa 11 metara za Borac, a Sundać u 10. minutu za Slobodu.

Borac: Lučić, Krajnović, Ivetić (od 61. min. Subić), Ćorić, Runić, Maksimović, Macanović (od 61. min. Dujaković), Kunić, Radulović (od 88. min. Zečević), Knežević, Vidović

Sloboda: Kondić, Popović, Kladar, Pekija, Golić (od 70. min. Žujić), Antonić, Zec, Kolundžija, Sundać (od 78. min. Umićević), Zđelar, Šabić (od 57. min. Lukač)

Ipak, igra nije bila na nivou očekivanja i zato je posebno ljut poslije utakmice bio trener Borca Slaviša Božičić.



“Potpuno sam nezadovoljan igrom kompletnog tima. Pojedinci će morati da se zapitaju za svoj odnos u Borcu jer nisu opravdali ukazano povjerenje. Moraće da promijene mnogo toga.”, vidno ljut bio je trener crveno-plavih.

Ipak, svjestan je da će zaliha od dva gola vjerovatno biti dovoljna njegovoj ekipi da se nakon revanša ponovo nađe u prilici da osvoji trofej Kupa RS.

“Naravno, važan je rezultat i pobjeda, ali odnos prema dresu će morati drastično da se promijeni”.

Njegov kolega sa klupe gostiju iz Novog Grada Ljubiša Drljača priznao je da Sloboda ima druge ciljeve.

“Borac je opravdao ulogu favorita, ali nama Kup RS nije prioritet već opstanak u Prvoj ligi RS. Međutim, to ne znači da ćemo se predati bez borbe u revanšu. Naprotiv, daćemo sve od sebe da iznenadimo Banjalučane”, rekao je Drljača.

Borac je aktuelni pobjednik Kupa RS i najtrofejniji tim sa četiri osvojena pehara (1995, 1996, 2005, 2011) i do novog finala ga dijeli revanš u Novom Gradu, koji je na programu 18. aprila.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC