• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeremić za MONDO: Sreća, nije ništa puklo!

"Nagnječena mi je metatarzalna kost u stopalu", kaže Milan Jeremić, koji priznaje da bi više volio da je nosio crveno-bijeli, nego plavo-bijeli dres.

 Jeremić za MONDO: Sreća, nije ništa puklo! Izvor: MONDO

Milan Jeremić odigrao je svega četiri utakmice u Superligi Srbije za Crvenu zvezdu od decembra 2009. do januara 2011. godine.

Tome je u najvećoj mjeri doprinio i težak prelom noge, koji je Beograđanin doživio tokom ljeta 2010. godine i pripremne utakmice drugog tima Zvezde i Mladenovca. Nikada potom nije dobio pravu šansu u prvom timu crveno-bijelih, pa je ove zime kao slobodan igrač otišao u Borac iz Čačka.

Za kratko vrijeme odigrao je isto utakmica u Superligi, koliko i u Zvezdi tokom dvije godine, ali... Kako je kročio ponovo na stadion Crvene zvezde, doživio je novu tešku povredu i iznesen je sa terena na nosilima!?

Prije svega, kako ti je noga?

"Nije toliko loše kao što se u prvi mah činilo. Kod kuće sam, mirujem. Nagnječena mi je metatarzalna kost u stopalu, ali važno je da nije pukla. Bio sam kod specijaliste, rekao mi je da deset dana moram potpuno da mirujem, da se ne krećem. Poslije toga, vidjećemo kako će teći oporavak, tako da ne znam tačno koliko ću pauzirati", kaže Jeremić u razgovoru za MONDO.

"Eto, izgleda da baš nemam sreće, poslije dugo vremena počeo sam da igram, krenuo ka svojoj formi, iako to može još mnogo bolje i dogodila mi se nova povreda".

Baš na "Marakani"?

"Ne znam da li je to neki maler, vjerujem da nije. Niti mislim da je neko želio da me povrijedi, ali... Ne mogu da objasnim zašto se dogodilo baš na stadionu Crvene zvezde", kaže Jeremić i odbacuje mogućnost da ga je Kadu Mendeš sredinom drugog poluvremena namjerno povrijedio.



Kako si se, s obzirom na dvije godine provedene u Crvenoj zvezdi, osjećao prije utakmice?

"Prije utakmice sam samo želio da što prije počne, da izađem i igram fudbal. Meni je, iskreno, uvijek bio san da igram za prvi tim Crvene zvezde i to mi se ostvarilo, bez obzira na to što nisam igrao mnogo. Svi znaju šta sam i kako odigrao u Zvezdi i evo, kažem da ne žalim ni za jednim danom koji sam proveo u tom klubu. Svaki trening doprinio je da budem bolji...", kaže Jeremić i dodaje:

"Ovog puta, jedva sam čekao da izađem na teren, a još kad sam vidio da je stadion skoro pun, naježio sam se... Bilo bi bolje da sam bio u protivničkoj ekipi, ali šta je - tu je. Idemo dalje..."

U Zvezdi nisi uspio, ali u Borcu si dobio priliku da kreneš praktično od nule, s obzirom da si tokom dvije godine, prije i poslije teške povrede, dobio svega osam utakmica u crveno-bijelom. Kako gledaš na sebe u dresu Borca?

"Slažem se da mi je ovo novi početak, zato sam prethodne zime i izabrao da dođem u Čačak, iako sam imao još nekoliko drugih opcija. Opredijelio sam se za Borac kada sam čuo kakvu priču prave, ko sve dolazi i s kim ću sve igrati. Sve mi je to olakšalo odluku. Ja ću do kraja sezone dati sve od sebe da doprinesem igri i rezultatima", kaže Jeremić i dodaje:

"Prvo da mi prođe ova povreda, a onda da zajedno izborimo opstanak, kako bi Borac i dogodine igrao u elitnom društvu. A, što se mene lično tiče, ako se oporavim na vrijeme i nastavim dobro da igram, trebalo bi da protekne sve dobro u prelaznom roku narednog ljeta".

Dakle, planiraš da odeš na kraju sezone?

"Postojale su ponude, koje nisam mogao da realizujem, jer nisam imao dovoljno odigranih utakmica u Crvenoj zvezdi i mislim da će se nešto od toga realizovati sada, kada igram redovno za Borac. Mnogo klubova me prati, mnogo ljudi me cijeni, vjerujem da će doći vrijeme i za dobar transfer", otvoreno priča Jeremić, koji je kao dijete iz beogradskog Sinđelića otišao u Benfiku, ali je potom morao da se vrati u Zemun.

Tamo je ograo dovoljno dobro da ga Ivan Adžić dovede u Crvenu zvezdu.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC