• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MANČESTER SITI: Sudije pomažu Junajtedu

Izvršni direktor "građana" Patrik Vijera vjeruje da arbitri "guraju" Mančester junajted. "Zašto nije sviran penal za Fulam", pita on.

 MANČESTER SITI: Sudije pomažu Junajtedu Izvor: MONDO

Takmičenje u Premijer ligi ulazi u posljednju fazu, a osam kola prije kraja prvenstva Junajted je bliži tituli. Za tri boda.

U redovima Sitija smatraju - i za pomoć sudija.

Nekoliko dana poslije pobjede "đavola" nad Fulamom, Patrik Vijera rekao je da Junajted ima pomoć arbitara na domaćem terenu.

"Kada Junajted igra kod kuće ima pomoć koju drugi timovi ne dobijaju", rekao je Francuz za Bi-Bi-Si.

Povod za glasno iznošenje takvog stava našao je u spornoj situaciji na "Old trafordu" prošlog vikenda, kada sudija Majkl Oliver nije dosudio najstrožu kaznu u korist gostiju.

Pogledajte OVDJE u slikama kako je izgledala sporna situacija.

"Mislim da je na terenu Junajteda sudijama uvijek teško da sviraju protiv domaćina. Isto je i u Madridu, Barseloni, Milanu... Tako je kako je i to je nešto što timovi navikli na pobjede uvijek imaju", kazao je Vijera i podvukao:

"I mi u Mančester sitiju imaćemo istu situaciju kada počnemo da pobjeđujemo".

Upitan da prokomentariše šanse svoje ekipe u borbi za titulu šampiona Engleske, Francuz odgovara samouvjereno, ali i prepušta ulogu favorita velikom rivalu.

"Od početka sezone bili smo najbolji i igrali najljepši fudbal. Mislim da kao klub zaslužujemo titulu. Ipak, Junajted je favorit. Kada si prvi naravno da imaš prednost", dodao je Vijera.

Osam kola prije kraja prvenstva, na tabeli Premijer lige vodi Mančester junajted sa 73 poena. Predstoje mu mečevi kod kuće sa Kvins Parkom, Aston Vilom, Evertonom i Svonsijem, dok će gostovati Blekburnu, Viganu, Sanderlendu i, u derbiju sezone, Mančester sitiju.

"Građani" pored pomenutog derbija igraju kod kuće i sa Sanderlendom, Vest Bromvičom i Kvins Parkom, a gostuju Arsenalu, Noriču, Vulvsima i Njukaslu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC