• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić: Ljubomora među igračima Vojvodine

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić otkrio da među igračima postoji ljubomora i poručio im da se pod hitno saberu, inače...

 Pantelić: Ljubomora među igračima Vojvodine Izvor: MONDO

Sve je izgledalo idealno u Fudbalskom klubu Vojvodina tokom zimske pauze i priprema. Dovedena su zvučna pojačanja, uprava se hvalila (i hvali) da ne duguje ni dinar zaposlenima u klubu i igračima, kupljen je klupski autobus, pompezno je na sajtu kluba najavljivan i dolazak Didijea Drogbe i Mikaela Ejsena na stadion "Karađorđe" u svojstvu navijača...

Ali, prve utakmice u proljetnom dijelu prvenstva, a pogotovo duel protiv OFK Beograda na karaburmi i prvi poraz (0:1), pokazale su da u ekipi Vojvodine nešto ozbiljno škripi. Stefan Apija i Almami Moreira ne pružaju ni djelić onoga što mogu i znaju, zakazali su napadači, vezni red se ni po čemu ne ističe...

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je prije nekoliko dana da polako gubi strpljenje za pojedine igrače, ali ključno pitanje mežu navijačima Vojvodine je: šta se dešava sa ekipom koja je po kvalitetu u vrhu srpskog fudbala, uz rame Partizanu i Crvenoj zvezdi?

Pomalo neočekivano, odgovor je dao sportski direktor "lala" Miodrag Pantelić.

U izjavi koju prenose "Večernje novosti", Pantelić je otvoreno primijetio da među igračima vlada zavist!

"Nema svađa, koje su inače, kada su u formi rasprave i razgovora konstruktivne i pozitivne. Međutim, imam utisak da je preovladala neka negativna ljubomora, zavist. Želja mi je da se ta ljubomora preobrazi u pozitivnu, da se na treningu i utakmici pokaže ko zaslužuje da nosi dres", rekao je Pantelić.

Sportski direktor je imao nekoliko razgovora sa igračima i prenio im šta se od njih očekuje.

"Svaki igrač koji daje sebe na treningu i utakmici, svakako, imaće podršku i struke i Uprave, dok za one koji to ne budu činili, zna se, sebi samom prave najveći problem. Nismo ni u malo prijatnoj situaciji, a rješenje je, nema tu filozofije, samo u pobjedama i dobroj igri. Za igrače je najvažnije u ovom trenutku da shvate da moraju da budu jedinstveni kako bi ispunili klupske ciljeve i da igraju po sistemu - svi za jednog, jedan za sve", kaže Pantelić.

Ona vedra atmosfera sa priprema kojom su se toliko hvalili u novosadskom klubu, jednostavno je nestala.

"Došlo se do tačke usijanja i igračima sam otvoreno rekao da je razlog slabom učinku upravo među njima, kada je poznato, što smo 100 puta ponovili, da im je sve obezbijeđeno. Dakle, oni imaju zadatak da to riješe, da se posvete cilju i rezultatu, jer u suprotnom, neće biti dobro. Nema tu nekog posebnog rješavanja problema i raščišćavanja, već jednostavno, zaboraviti sve, okrenuti novi list zaređati pobjede vratiti vedru atmosferu", kaže Pantelić.

On je dodao i da nije bilo riječi u upravi o eventualnim kaznama za igrače.

"Dovoljno su kaznili i sebe i nas u rukovodstvu i navijače. Najveća kazna biće ako izostanu rezultati i ako ne uđemo u finale kupa Srbije. Svaki fudbaler igra i 'živi' za trofej, a da ne govorim kakva bi velika bruka bila da ne ostvare taj cilj, mnogo veća nego novčana kazna. Takođe, kako će oni koji bi na ljeto da promjene sredinu i odu u inostranstvo da realizuju transfer, a nemaju upisan uspjeh u biografiji", primijetio je sportski direktor Vojvodine.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC