• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad bez podrške, navijači Partizana podijeljeni

"Junajted fors" bojkotovaće meč jer se igra na Vračaru. Partizanu 300 ulaznica, ostali njegovi navijači moći će da ih kupe u Humskoj.

 Rad bez podrške, navijači Partizana podijeljeni Izvor: MONDO

Partizan će imati podršku sa tribina stadiona Obilića u subotu (16 sati, TV RTS), dok domaći Rad neće.

Kao i u prethodnim slučajevima kada su "građevinari" dočekivali rivale na Vračaru, pripadnici navijačke grupe "Junajted fors" bojkotovaće utakmicu. Oni su nezadovoljni time što se ne igra na "njihovoj" Banjici.

Inače, utakmica 21. superligaškog kola "preseljena" je na stadion Obilića jer na Banjici ne mogu da se organizuju mečevi visokog rizika.

"Na bazi reciprociteta, Partizanu će biti dostavljen besplatan kontigent od 300 ulaznica za njegove navijače, koji će biti smješteni na zapadnoj tribini, do ulice Gospodara Vučića, u sektoru 'C", rekao je portparol Rada, Vladimir Savić.

Pristalice crno-bijelih koje ne dobiju ulaznice od kluba moći će da ih kupe. Međutim, neće moći da uđu u sektor "C" već će biti smješteni na istoj tribini, ali u sektoru "B". Cijena karte je 300 dinara, a prodavaće se u petak na blagajnama u Humskoj (od 10 do 16 sati).

"U subotu će se karte prodavati na stadionu Obilića za Istočnu tribinu, do ulice Vojislava Ilića u period od 10 sati do početka meča po cijeni od 300 dinara. Napominjem da se karte mogu kupiti isključivo uz identifikacioni dokument s obzirom na to da je utakmica visokog rizika. Rad je preduzeo sve mjere da susret protekne u najboljem redu i vjerujem da će organizacioni segment dobiti najvišu ocjenu", dodao je Savić.

"Građevinari" su se početkom decembra prošle godine suočili sa velikim problemom na dan utakmice sa Crvenom zvezdom, takođe igranom na Obilićevom stadionu. Naime, tokom noći je teren prekriven srčom. Ipak, organizator je uspio da ga osposobi, pa je meč odigran, a gosti su pobijedili 2:1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC