• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rnić za MONDO: Kao da mi "zaostajemo"

Nemanja Rnić kaže da se u javnosti stvorila atmosfera kao da je Partizan "u minusu" i tvrdi da se ambijent u svlačionici nije kvario.

 Rnić za MONDO: Kao da mi "zaostajemo" Izvor: MONDO

Kakav je Partizan poslije poraza od Zvezde i pobede u Kuli, a pred prvenstvene duele sa Radom, Vojvodinom i Spartakom?

Nemanja Rnić tvrdi da je uvijek isti. Barem kada je o ekipi riječ.

"Atmosfera je sve vrijeme dobra. Nije se kvarila ni kada rezultati nisu bili onakvi kakve smo željeli. Svi smo svjesni da smo zajedno došli u takvu situaciju i da samo zajedno možemo da iz nje izađemo", rekao je Rnić za MONDO.

Uz Stojkovića i Ivanova jedini fudbaler Partizana koji je na terenu proveo svaki prolećni minut uvjerava da glas javnosti nije uspio da uđe u svlačionicu šampiona.

"Poslije dva remija u prvenstvu oko nas se stvorila atmosfera kao da mi 'zaostajemo' šest ili deset bodova za liderom. Međutim, to nije moglo da nas poremeti".

Opšti utisak u crno-bijelom taboru je da dobra igra u "vječitom derbiju" u Kupu nije naplaćena pobjedom, a da je loša predstava u Kuli ipak donijela cio plijen.

"Utakmicu sa Jagodinom bih izdvojio kao idealnu kombinaciju dobre igre i odličnog rezultata".

Partizanu slijedi gostovanje Radu na Vračaru. Pritisak je sada znatno veći na crno-bijele nego što je bio kada su Zvezdi bježali deset bodova.

"U našem poslu, a naročito u Partizanu, pritisak je neminovnost i zato nam ne predstavlja otežavajuću okolnost. Jednostavno, kada obučemo crno-bijeli dres, sa pritiskom moramo da se nosimo. Svi smo svjesni gdje smo i šta nam je zadatak - da uvijek budemo maksimalno koncentrisani i da damo sve od sebe. Tako bi trebalo da bude i u subotu".

"Građevinari" nisu doživjeli nijedan poraz u drugom dijelu sezone, zabilježili su tri pobjede i dva remija.

"Rad nam je uvijek nezgodan protivnik. I jesenas smo se namučili, dobili smo 1:0. Sada mu se još vratio trener sa kojim je imao najviše uspjeha (Marko Nikolić)", podsjetio je 27-godišnji defanzivac i nastavio:

"Moramo da budemo ozbiljni protiv Rada".

"IVANOV JE POKAZAO KAKVA JE LIČNOST"



Nemanja Rnić - Ivan Ivanov je štoperski par koga je postavio bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević, a u koga neograničeno povjerenje ima i sadašnji šef struke Avram Grant. Javnost je njihov kvalitet počela da dovodi u pitanje poslije grešaka na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Rnić tvrdi da ih ni to nije dotaklo.

"Skoro sve utakmice ove sezone smo odigrali dobro. Istina je da smo protiv Zvezde napravili nekoliko grešaka, a s obzirom na to da igramo na mjestima gdje se svaka odmah vidi i ne prašta, našli smo se na udaru. To nas nije uzdrmalo. Ipak su greške normalna pojava u fudbalu".

Rnićev partner iz centralnog dijela Partizanove odbrane doživio je porodičnu tragediju. Ivanovu je preminula majka, ali je bugarski reprezentativac na sopstveni zahtev igrao u Kuli.

"Prije, za vrijeme i poslije utakmice protiv Hajduka pokazao je da je jaka ličnost. Teško mu je, ali se ne predaje. Mora da nastavi. Svaka dalja priča o tome bila bi suvišna".

Od povrede Marka Šćepovića konstantna tema koja lebdi iznad Partizana je nedostatak napadača. Međutim, crno-bijeli nemaju baš ni mnogo štopera, ali zbog konstantnosti forme Rnića i Ivanova malo kome je "palo napamet" da bi trebalo pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji.

Osim dvojice standardnih prvotimaca, štoperi su još samo Anderson Markes i Vojislav Stanković, koji u posljednje vrijeme dobija šansu kao lijevi bek. Tako je bilo dok Grant nije odlučio da iz Teleoptika u prvi tim vrati talentovanog Miloša Ostojića.

"Veliki je talenat i dobar momak. Mnogo radi i želi da uči. Partizan će moći da se osloni na Ostojića u bliskoj budućnosti", završio je priču Nemanja Rnić.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC