• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: "Jugosloveni" su nešto posebno!

"Sarađivao sam sa mnogo igrača iz bivše Jugoslavije, ne samo Hrvatima, već Bošnjacima, Srbima i Crnogorcima. Oni su stvarno nešto posebno", kaže trener Mančester sitija.

 Manćini: "Jugosloveni" su nešto posebno! Izvor: MONDO

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini priznao je engleskim medijima da je veliki obožavalac hrvatskog veznjaka iz Totenhema Luke Modrića.

Italijanski stručnjak smatra da je Hrvat jedan od najboljih igrača u engleskoj Premijer ligi, ali da će bilo koji klub teško uspjeti da ga odvoji od "Vajt Hart Lejna".

"Luka Modrić je izvanredan, veliki igrač, definitvno jedan od najboljih u Premijer ligi. Ali biće teško bilo kome da ga dobije jer već nastupa za veliki klub – Totenhem", izjavio je Manćini za londonski "San".



Ipak, po njegovom mišljenju za "građane" nema zime...

"Mi smo srećni jer imamo još jednog velikog igrača sa tih prostora - Edina Džeku. Sarađivao sam sa mnogo fudbalera iz bivše Jugoslavije, ne samo Hrvatima, već Bošnjacima, Srbima i Crnogorcima. Stekao sam mnogo prijatelja među njima. Jugosloveni su stvarno nešto posebno i uglavnom igraju s mnogo talenta i kreativnosti", podvukao je Italijan.

Povod za razgovor bio je Manćinijev nedavni odlazak u Međugorje.

"Možete tamo stvarno da napunite baterije. Milioni ljudi tamo dolaze i odlaze kao bolje osobe. Vjera mi je pomogla i pomaže mi puno u životu. Ne mogu reći da mi je pomogla u igračkoj ili trenerskoj karijeri jer vjerujem da Gospod ima važnijih stvari koje treba da uradi", zaključio je Manćini.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC