• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Samo nas zanima pobjeda u Prijedoru

Pomoćni trener Borca Milorad Bilbija i štoper Dragoslav Stakić najavili u petak osvajanje tri boda protiv Rudara u Prijedoru.

 BORAC: Samo nas zanima pobjeda u Prijedoru Izvor: MONDO

U okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Banjalučani su u subotu gosti uzdrmanog Rudara, koji je ostao bez kompletnog rukovodstva, a imenovan je i novi šef struke - Velimir Stojnić, koji je doskoro vodio banjalučki tim.

Bez obzira na sve probleme domaćih, u Borcu neće imati razumijevanja.

"Spremamo za za meč, kao i svaki drugi. U ritmu smo srijeda-subota, svjesni smo kakve probleme ima Rudar, ali mi moramo da gledamo sebe i kako da ostvarimo pobjedu. Odmorili smo prvi tim u meču sa Slobodom iz Novog Grada u Kupu Republike Srpske, s kojom smo zadovoljni samo u rezultatskom smislu, pa sad se nadam da ćemo u Prijedoru ostvariti dobru igru, imati dobro suđenje i uspjeti da izborimo dobar rezultat", rekao je pomoćni trener crveno-plavih Milorad Bilbija.

U aktuelnom šampionu BiH svi su spremni za nastup u "krajiškom derbiju" osim Nemanje Bilbije, koji je slomio ruku na susretu sa Širokim Brijegom.

"Nema kartoniranih, ali Bilbija sigurno neće da nastupi u Prijedoru, a najvjerovatnije ni u revanšu polufinala Kupa BiH protiv Željezničara u srijedu u Banjaluci", istakao je pomoćnik Slaviše Božičića.



Doskorašnjem napadaču novosadske Vojvodine po svoj prilici predstoji pauze od još tri nedjelje.

"Nemanja je stavio gips i sada mu predstoji oporavak od tri sedmice. Nije toliko strašna povreda kakvih ima kad su u pitanju prelomi, ali veoma upitan je i za nastup protiv Želje u revanšu polufinala Kupa BiH u srijedu".

Prema Bilbijinim riječima, subotnji protivnik ima iaduta - Velimira Stojnića.

"Doveli su našeg trenera koji ima bolji uvid u naš tim, nego što ima uvid u ekipu Rudara. Ali, mi ne trebamo da razmišljamo o tim stvarima, već da se okrenemo našoj igri i ako budemo pravi, ako budemo igrali agresivno, onda neće biti problema".

S trenerom se složio i štoper Borca Dragoslav Stakić, koji je prije crveno-plavog, nosio zeleno-crni dres Prijedorčana.

"Očekuje nas teška utakmica sa domaćinom, koji ima svoje probleme, ali ako mi uđemo u meč kako znamo, mislim da tri boda ne bi trebala da izostanu", izjavio je Stakić.



Parovi 19. kola

Subota (15.30 h)

Olimpik - Čelik
Rudar - Borac
Široki Brijeg - Sloboda
Leotar - GOŠK
Kozara - Velež

Nedjelja

Sarajevo - Slavija (15 h)
Travnik - Zvijezda (15.30 h)
Zrinjski - Željezničar (18.30 h)

TABELA: Željezničar 44, Široki B 36, Borac 33, Sarajevo 33, Zrinjski 31, Olimpik 30, Zvijezda 26, Čelik 24, Velež 24, Sloboda 20, GOŠK 19, Rudar P. 18, Leotar 16, Travnik 16, Kozara 15, Slavija 13.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC