• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukićević: Kup je prioritet, ali...

Trener Vojvodine izjavio je da njegove fudbalere očekuje nimalo lak zadatak protiv Jagodine u 21. prvenstvenom kolu (subota, 15.00).

 Vukićević: Kup je prioritet, ali... Izvor: MONDO

Dejan Vukićević odao je priznanje Jagodincima na igri i rezultatima u proljetnom dijelu sezone, a uz to izrazio nadu da će Vojvodina u teškoj utakmici ipak osvojiti tri boda.

"Skautirali smo svaku njihovu utakmicu i zato očekujem Jagodinu koja se neće braniti. Kada se brane, to rade sa 10 igrača, ali umiju i da pritisnu. Rival ima lijepu seriju i to će sigurno biti teška utakmica, ali očekujem važnu pobjedu za nas", rekao je Vukićević novinarima.

Novosađani su u prošlom kolu izgubili od OFK Beograda na Karaburmi, što strateg "lala" nije siguran da je bilo zasluženo.

"Taj meč podigao je puno prašine. Nisam siguran da je OFK Beograd zaslužio da pobjedi, ali nismo ni mi. Taj neprijatan rezultat nas je mobilisao, stvorena je atmosfera kao da smo u seriji poraza", rekao je Vukićević.

Prema riječima crnogorskog stručnjaka, Kup Srbije je ovog proljeća prioritetno takmičenje za Vojvodinu. Međutim, nemoguće je sjedjeti skrštenih ruku i čekati 16. maj, posebno što "lalama" niko ne garantuje da će poslije 0:0 u Čačku eliminisati Borac.

"Moramo mnogo toga da učinimo na psihološkom planu. Neće biti velike podrške sa tribina dok je ne zaslužimo, a podrška nam je neophodna... Igrači moraju da iznesu ono što je ispred nas. Kup nam je prioritet, pa je u skladu sa tim i sastav za određene utakmice u prvenstvu", rekao je Vukićević.

Trener Vojvodine smatra da je "sporna" igra u napadu njegove ekipe.

"Kada pravite tim, planirate da igrači pruže ono što mogu. Naš cilj je da kroz takmičarske utakmice pokušamo da dovedemo igrače do forme. Pri tom neću da im motiv bude protivnik, nego dres Vojvodine".

Novosađani su iz pet proljetnih kola ostvarili dvije pobjede, dok na preostale tri utakmice nisu uspjeli da postignu gol. Dvije su završene rezultatom 0:0, treću su izgubili od "romantičara" 1:0.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC