• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vešović za MONDO: Desni bek - što da ne?

Ofanzivni vezista prijatno iznenađen svojom partijom protiv Hajduka, u zadnjoj liniji tima. "Mislim da sam dobro odradio posao".

 Vešović za MONDO: Desni bek - što da ne? Izvor: MONDO

Ni jak vjetar ni niska temperatura nisu mogli da pokvare raspoloženje na treningu fudbalera Crvene zvezde u nedjelju ujutru. Kao i uvijek poslije pobjede.

Igrači koji su iznijeli najveći teret duela sa Kuljanima oporavljali su se od utakmice i izašli na teren samo na lagano trčanje.

Mimo njih, laganim ritmom kružio je oko terena i Marko Perović, koji zbog zahvata na koljenu (artroskopija) još ne trenira sa ostatkom ekipe.

"Nije mi se desilo ništa strašno, samo su mi 'očistili' koleno", rekao je Perović poslije trčanja i istezanja.



"Dobro sam, nadam se da ću za desetak dana i ja da radim normalno. Ljekari mi kažu da mogu odmah da igram da utakmice, ali ne bih da žurim i kockam se".

Trener Robert Prosinečki igrao je na početku treninga "ševu" sa ostatkom ekipe, a potom podijelio igrače u dva tima.

Golovi su pljuštali na obje strane a ofanzivni vezista Marko Vešović gledao je duel sa strane, više nego prije zainteresovan za igru odbrane.

Logično, s obzirom na to da je veče prije treninga prvi put igrao na poziciji desnog beka, asistirao kod dva gola i dobrom partijom iznenadio i samog sebe.

"I saigrači i trener bili su, kao i ja, iznenađeni kako sam odigrao, pošto nikad nisam igrao u odbrani. Prvi put sam počeo na toj poziciji i mislim da sam dosta dobro odradio posao, prije svega u defanzivi. Uspio sam da i u napadu 'namjestim' dva gola i mogu reći da sam prezadovoljan. Svjestan sam da sam vjerovatno privremeno u odbrani, dok se Nikola Mikić ne vrati, ali na meni je da pružim maksimum kada god mi trener pruži priliku", rekao je Vešović za MONDO poslije treninga.

Oko 22.000 navijača na stadionu Crvene zvezde moglo je da u subotu uveče odahne kad je Crnogorac u 30. minutu protrčao duž desne aut linije i uputio "povratnu" do strijelca Kristijana Borhe.

Kolumbijac je bio precizan, kao i kod trećeg gola, i spasao svoj tim i pristalice neprijatne završnice.



"Hajduk nas je iznenadio time što je igrao otvoreno. Imali su nekoliko izglednih prilika, ali dobro je što smo i pored toga iskoristili naše šanse. Efikasni smo ovog proljeća, to je fantastično i nadam se da će tako i ostati", smatra Vešović.

Duel sa Kuljanima u taboru crveno-bijelih pamtiće po nastavku pobjedonosne serije i sedmoj prolećnoj pobjedi. Šestoj u prvenstvu.

Naredni rival biće im Radnički. Ekipa Slavenka Kuzeljevića ne blista u posljednje vrijeme - u subotu je poražena u Čačku (1:3), a prije toga na svom terenu izborila samo remi sa BSK Borčom (1:1).

Vešović kaže da loši rezultati Kragujevčana neće zavarati nikog u Ljutice Bogdana i da ih na "Čika Dači" čeka veoma dobar tim.

"Biće silno motivisani, kao i svako kad igra protiv nas. Ipak, moramo da nastavimo pobjednički niz do derbija kako znamo i umijemo. Na nama je da pružimo sve od sebe, a onda će vjerovatno i rezultat doći", završio je on.

(M. Šolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC