• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija: Pokradeni smo

Iz Slavije se žale na suđenje na meča sa Sarajevom.

 Slavija: Pokradeni smo Izvor: MONDO

Nakon meča između Sarajeva i Slavije (2:1) na Koševu, klub iz Istočnog Sarajeva  izdao je saopštenje, koje prenosimo u cijelosti.


Sportska fudbalska bh javnost mogla je u našoj utakmici sa FK Sarajevo vidjeti pravu fudbalsku krađu u režiji glavnog sudije Darka Obradovića i njegovov prvog pomoćnika Gorana Dujaka.

Svih 90 minuta sudili su perfidno i na našu štetu.Vrhunac njiho vih zlodjela je poništeni gol našeg igrača Željka Kovačevića,zbog navodne ofsajd pozi cije .Na tv snimku se jasno vidi da je gol bio apsolutno regularan i da je pomoćni sudija Goran Dujak signalizirajući ofsajd sudjelovao u fudbalskoj otimačini.

Naša ekipa oštećena je i u finišu meča.Sudija Obradovć nije pokazao na bijelu tačku kada je u šesnaestercu Sarajeva oboren Lazar Vidić.Podvlačimo ,da su od prve minute Obradović i Dujak,svirali tendeciozno i na štetu Slavije.

Tražimo od Komiteta za normalizaciju stanja unutar FSBiH da naš klub zaštiti od ovakvih sudija,ali i njima sličnih:Vladimira Dominkovića,Vedrana Zovka i čovjeka koji ih šalje na utakmice naše ekipe Bere Markotića.Oni su u više navrata žestoko oštetili Slaviju.Bilo bi dobro da više nikada ne sude utakmice našem timu

.Nadamo se da će FSBiH ,sa svoje strane, znati kazniti mešetare,fudbalske kriminalce i sudije bez morala,te njihove mentore.

Mi ćemo ,sve učiniti, da naša ekipa u narednim utakmicama ima kvalitet no i pošteno suđenje,a to bi bila i granacija da ćemo,svidjelo se to nekome ili ne ,izboriti opstanak u elitnom takmičenju, navodi se u saopštenju Slavije.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC