• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Mančester sitiju, tuče, svađe...

Britanski mediji pišu o novim nesuglasicama u svlačionici Sitija. Jaja Ture nasrnuo na Balotelija, tuču spriječio Kolo Ture.

 Haos u Mančester sitiju, tuče, svađe... Izvor: MONDO

Mančester siti je u krizi i to u nevrijeme. Titula je bila nadomak ruke, a sada "građani" zaostaju za gradskim rivalom Mančester junajtedom i teško da će se domoći prvog naslova prvaka Engleske poslije četiri decenije.

Nije problem toliko u dva boda, koliko trenutno iznosi prednost Junajteda (uz meč manje), već u veoma lošim međuljudskim odnosima u ekipi. U čemu prednjači...zamislite, Mario Baloteli!

Tokom subotnjeg remija sa Sanderlendom (3:3), Baloteli se umalo potukao sa Srbinom Aleksandrom Kolarovim oko toga ko će da izvede slobodan udarac, a poslije meča, javljaju britanski mediji, izbila je šorka između njega i Jaja Turea u svlačionici Sitija.

Jaja Ture je krenuo ka 21-godišnjem Baloteliju, koji jeste dao dva gola, ali je prema svim ocjenama odigrao kriminalno. Veći sukob spriječio je brat Jaja Ture, Kolo Ture, koji se ispriječio između njih dvojice.

Balotelija mnogi smatraju glavnim uzorokom posrtanja Sitija u posljednje vrijeme, pa su sve glasnije priče da će na ljeto biti stavljen na transfer-listu.

Temperamentni Italijan poznat je po tome što često uzgubi glavu i što se sukobljava sa mnogim kolegama i saigračima. Tako je prošle sezone u više navrata ulazio u konflikt sa Džeromom Boatengom i Mikom Ričardsom.

Roberto Manćini ima strašnu ekipu, vrsne znalce fudbalske igre, ali i momke koji ponekad "ne znaju gdje udaraju", poput Karlosa Teveza i Balotelija.

"Mario je odigrao baš onako kako sam predvidio da će igrati prije meča sa Sanderlendom. Nema ga nigdje 70 minuta, a onda da dva gola. Ne dopada mi se kad tako igra. Mario ima sve uslove da igra odlično, ali on ne razumije situaciju baš najbolje. U ovakvim utakmicama, napadač treba drugačije da se ponaša i igra. Ne samo da zasija u dva, tri minuta. U ovakvim utakmicama Mario i Edin Džeko treba da daju bar dva, tri gola", bio je kritičan Manćini prema svom zemljaku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC