• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Autogol vrijedan 180.000 evra

Andrea Masijelo priznao je da je prošle sezone u dresu Barija postigao autogol, koji je ostavio Leće u Seriji A i za koji je zaradio 180.000 evra.

 Autogol vrijedan 180.000 evra  Izvor: MONDO

Fudbaler Atalante Andrea Masielo uhapšen je pošto je priznao učešće u namještanju utakmica koje su predmet istrage italijanskog pravosuđa, saopštio je u ponedjeljak Fudbalski savez Italije

Masielo je, kako navodi agencija ANSA, priznao da je kao fudbaler Barija prošle sezone primio 180.000 evra pošto je autogolom obezbijedio pobjedu Lećea nad njegovim timom. Fudbaler je u isjavi tužilaštvu u Bariju naveo da mu se ukazala prilika da postigne autogol koju je iskoristio da bi dobio obećani novac.

Bari, za koji je nastupao, tada je već bio izgubio svaku šansu da se bori za ostanak u Seriji A, dok je Leće pobjedom obezbijedilo opstanak.

Još osam igrača koji su nastupali za Bari je pod istragom, a Fudbalski savez Italije saopštio je da su hapšenja neočekivana i da nagovještavaju senzacionalan razvoj događaja. Iz Saveza je navedeno i da će svi fudbaleri, za koje se utvrdi da su krivi, biti strogo kažnjeni.

Od početka istrage o namještanju u italijanskom prvenstvu, od juna je uhapšeno više od 30 ljudi. Među uhapšenima su i bivši kapiteni Atalante Kristijano Doni i Lacija Đuzepe Sinjori.

Autogol Masijela pogledajte OVDJE.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC