• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Realov trio juri "stotku"

Teško da na kugli zemaljskoj danas postoji čovjek koji ne misli da je dvomeč Apoela i Reala riješen pobjedom "kraljeva" na Kipru od 3:0.

 LŠ: Realov trio juri "stotku"  Izvor: MONDO

Real Madrid i Apoel pripremaju se za revanš susret četvrtfinala Lige šampiona (srijeda, 20.45), brinući više za prvenstvene okršaje koji su na programu četiri dana kasnije.

Tim Žozea Murinja u nedjelju će dočekati Valensiju - svjestan da bi eventualnim kiksom potpuno vratio Barselonu u život - dok će Apoel nastaviti jurnjavu za vodećim Aelom iz Limasola, kako bi odbranio titulu i na ljeto se ponovo oprobao u kvalifikacijama za elitno takmičenje.

Pitanje polufinaliste Lige šampiona praktično je riješeno trijumfom Reala u Nikoziji, do kojeg je stigao pogocima Karima Benzeme (dva) i Kake u posljednjih petnaestak minuta.

Mada je Apoel držao 0:0 do 74. minuta, podatak da nije uputio nijedan šut ka Ikeru Kasiljasu najbolje opisuje odnos snaga na terenu.

"Kada su dodali gas, više nismo mogli da im se suprotstavimo. Nema dileme da je Real u polufinalu. Štaviše, vjerujem da će proći u finale i osvojiti Ligu šampiona", rekao je tada trener Kiprana Ivan Jovanović.

Srpski stručnjak u revanšu neće moći da računa na povrijeđene Marsela i Tričkovskog, a očekuje se da će na Santjago Bernabeu poslati najjači sastav, ali psihološki još rasterećeniji nego osam dana ranije.

Žoze Murinjo mogao bi u određenoj mjeri da izrotira ekipu, međutim, vjerovatno će se bar dvojica iz udarnog trija Ronaldo - Benzema - Iguain naći u timu od prvog minuta.

Portugalac je ove sezone postigao 47 pogodaka u svim takmičenjima, Francuz 28, a Argentinac 24. Sljedećim golom bilo kojeg od njih, zajednički učinak biće zaokružen na 100 pogodaka!

"Neću da budem licemjeran, jasno je da smo obavili 90 odsto posla, ali ostalo nam je još tih 10 odsto. U fudbalu je sve moguće", istakao je Kristijano Ronaldo.

Ronaldo i Brazilac Marselo složili su se da je cilj Reala ove sezone osvajanje Primere i Lige šampiona.

"Apoel nije slab tim, čim je eliminisao Lion i došao do četvrtfinala. Učinićemo sve da u meč uđemo ispravnih glava i da ovjerimo prolaz dalje", dodao je Marselo.

Mogući sastavi:

REAL: Kasiljas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marselo - Sahin, Kedira, Ozil - Ronaldo, Benzema, Iguain.

APOEL: Hiotis - Pursaitides, Bonaventura, Žorž, Aleksandru - Pinto, Moraiš, Helder - Haralambides, Manduka - Ailton.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC