• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čika Dača" ostaje "Neosvojiva tvrđava"

"'Čika Dača' je 'Neosvojiva tvrđava', pa se nadam da će tako biti i u srijedu", kaže mladi fudbaler Radničkog Filip Kostić pred derbi sa Zvezdom.

 "Čika Dača" ostaje "Neosvojiva tvrđava" Izvor: MONDO

"Neosvojiva tvrđava" dugo je bio sinonim za Stadion Crvene zvezde u Beogradu, na adresi Ljutice Bogdana 1a.

Ove sezone, jedna od dvije zaista "Neosvojive tvrđave" u Superligi Srbije je Stadion "Čika Dača" u Kragujevcu, na adresi Kralja Milana 21. Mladi fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Filip Kostić, dan prije derbi utakmice 22. kola Jelen Superlige, poručio je gostima iz Beograda da će tako i ostati!

"Očekuje nas teška utakmica. Dolazi nam ekipa koja dugo ne zna za poraz, ali 'Čika Dača' je 'Neosvojiva tvrđava', pa se nadam da će tako biti i u srijedu", izjavio je Kostić, koji je navodno prethodne nedjelje potpisao za belgijski Briž, ali je to kasnije demantovano.



Inače, on je zimus bio interesantan i Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Slavenko Kuzeljević, trener Kragujevčana, koji se nalaze na četvrtom mjestu na tabeli i koji su kod kuće ove sezone u deset navrata ostali neporaženi (6-4-0), rekao je da igrači imaju samo jednu obavezu - da daju sve od sebe.

"Dovoljno je reći da nam u goste dolazi Crvena zvezda. Na nama je da pružimo dobru igru i da se odužimo navijačima na podršci tokom čitave sezone. Obaveza svih nas je da damo maksimum, da ni jednog momenta ne pokleknemo, da u viteškoj igri ostvarimo dobar rezultat. Samo tako možemo da pariramo protivniku, koji je u izuzetnoj formi i koji zna samo za pobjedu", rekao je Kuzeljević.

Derbi u Kragujevcu počinje u 16 časova uz direktan prenos na RTS. Biće to nova prilika za Radnički da prvi put u svojoj istoriji pobjedi Crvenu zvezdu u ligaškim mečevima. Do sada, skor je 0-4-14 u rivalstvu koje je počelo 1969. godine i bilo intenzivno tokom 70-ih godina, a potom oživjelo početkom novog milenijuma, kada je Radnički bio u eliti od 1998. do 2002. godine.

Trener Radničkog Kuzeljević i ovog puta neće moći da računa na povrijeđenog Željka Miloševića, dok se Miloš Lepović vratio u trening proces, ali sa zaštitnom maskom na licu.

U Radničkom podsjećaju da su ulaznice i dalje na blagajnama "Čika Dače" i da se mogu kupiti po cijenama: 5 evra za "zapad", 3 evra za "istok" i 2 evra za "jug", a zanimljivo je da će iste ulaznice važiti i za naredni meč Radničkog kod kuće - protiv Hajduka iz Kule.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC