• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić za MONDO: Ja ću Spalevića, a vi u napad

Duško Tošić i Nikola Maksimović imaće težak posao u srijedu u Kragujevcu - da zaustave najboljeg strijelca lige, vremešnog, ali ubojitog Darka Spalevića.

 Tošić za MONDO: Ja ću Spalevića, a vi u napad Izvor: MONDO

Naravno, ukoliko 35-godišnji centarfor Radničkog 1923 bude na terenu, jer postoje nagovještaji da Spalević u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima sa šefom stručnog štaba Milenkom Kuzeljevićem. Ukoliko se, ipak, Spalević pojavi u startnoj postavi domaćih, Tošić i Maksimović biće na mukama.

Jedan od dvojice Zvezdinih štopera, Tošić, priznaje da ne poznaje najbolje narednog protivnika, ali da je spreman za ono što slijedi.

"Imaju dobrog napadača, ali ću ga zaustaviti", sa osmijehom za MONDO kaže Tošić, ali se potom ispravio.

"Šalim se... Naravno da je na meni da zaustavim Spalevića i daću sve od sebe da tako bude, a na ovima ispred mene da daju gol".

Tošić priznaje da nije lako postići 14 golova u prvenstvu, ali kaže...

"Jeste on (Spalević, prim. aut) dao mnogo golova, ali glupo je pričati samo o Spaleviću i o tome da se bojimo njega. Zašto? Svaka ekipa u Superligi ima nekog dobrog pojedinca, koji iskače. Kragujevac ima Spalevića, prvi je strijelac lige, ali vjerujem da ćemo ga zaustaviti i da ćemo pobijediti", kaže Tošić i nadovezuje se:

"Sama činjenica da su četvrti na tabeli, daje im za pravo da se nadaju povoljnom rezultatu. Iskreno, ja ih ne poznajem, ali s kim god da sam pričao, rekao mi je da je Radnički dobra ekipa", kaže Tošić, koji je prvi dio sezone proveo na pozajmici u Betisu, pa tako nije bio u sastavu kada je Radnički u nadoknadi vremena uzeo Zvezdi dva boda - 1:1.



"Sigurno je da nas u srijedu očekuje tvrda utakmica, dobar je stadion tamo, lijep ambijent, vjerujem da je i teren pogodan za igru... Mi smo ušli u seriju pobjeda i ne smijemo da dozvolimo sada da ispadnemo iz tog ritma. Biće teško, ali vjerujem u našu pobjedu. Kvalitetniji smo, potrebno je da budemo disciplinovani i smireni, ako bude tako vjerujem da ćemo dobiti utakmicu", optimista je Tošić.

On smatra da su pobijede u naredne dvije superligaške utakmice preko potrebne crveno-bijelima pred revanš meč polufinala Kupa Srbije, 11. aprila na stadionu Partizana. Tamo će Zvezda braniti 2:0 iz prvog meča.

"Dobro smo krenuli, imamo sedam pobjeda, a svaka ekipa koja pobjeđuje ima i dobru atmosferu i mnogo samopouzdanja. Nama je to preko potrebno, jer se ne sjećam kada smo vezali sedam mečeva, bez da smo odigrali i neriješeno", kaže Tošić i dodaje:

"Pred nama je teško gostovanje u Kragujevcu i bitno je da pobijedimo u toj utakmici, poslije čega sam ubijeđen da ćemo savladati Metalac kod kuće i spremno i sa još više samopouzdanja dočekati ono što je najvažnije, sledeću srijedu i revanš u Kupu sa Partizanom".

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC