• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Ibra "bljuje vatru", Gvardiola kulira

Napadač Milana osuo paljbu po sudiji zbog penala dosuđenih Barsi. Trener Katalonaca rekao da mu je drago što se Šveđanin zbližio sa Murinjom.

 LŠ: Ibra "bljuje vatru", Gvardiola kulira Izvor: MONDO

Zlatan Ibrahimović izjavio je da je Barselona imala veliku pomoć holandskog sudije Bjorna Kjorpesa u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (3:1). On smatra da su dva penala dosuđena u korist aktuelnog šampiona Evrope nepravdeno dosuđena.

"Zgrožen sam. Barselona je najbolji tim na svijetu i nisu im potrebne ovakve stvari. Ako je već sudija njima svirao penal, morao je da svira i za nas kada sam srušen na startu drugog poluvremena. Sramota. Ne mogu da vjerujem da je sudija pokazao na bijelu tačku kada lopta nije bila u igri", rekao je Ibrahimović.

On je dodao da počinje da shvata trenera Reala Žozea Murinja, koji je ranije govorio da sudije iz godinu u godinu prave greške u korist katalonskog kluba.

"Izgleda da UEFA tačno zna koje timove želi u finalu Lige šampiona. Sad shvatam zbog čega je Žoze Murinjo potresen svaki put kada igra na Nou Kampu. Lično sam doživio i sve mi je jasno, to nije fer borba", rekao je švedski reprezentativac.

Interesantno je da je Murinjov predstavnik za medije Eladio Parames na poluvremenu meča Barselona - Milan postavio na Twitter poruku "Poslije 45 minuta mi već znamo koji tim će osvojiti Ligu šampiona".

I dok je Ibrahimović "bljuvao vatru" pred novinarima poslije eliminacije u Ligi šampiona, trener Barse Pep Gvardiola izjavio je da mu je drago što se as Milana postao "dobar prijatelj sa Murinjom".

"Mi nismo komentarisali zašto nam nisu dosuđeni jedanaesterci u sumnjivim siutuacijama u prvom meču. Ovoga puta se pokazalo da su zaista postojala dva penala. Kada držite igrača za dres, to je prekršaj, a kada to činite u šesnaestercu, to je penal. To se uči još u pionirima", rekao je Gvardiola poslije pobjede.

"Ako gospodin Ibrahimović ili Murinjo misle da nismo zaslužili da prođemo i da smo imali podršku sudija, samo ću ih podsjetiti da smo mi peti put zaredom u polufinalu Lige šampiona. I to bi trebalo nešto da im znači", dodao je trener Barselone.

"Oni (Milan) su imali čudne kontranapade i nisu stvarali šanse. Šutnuli su samo tri puta na gol, za razliku od nas koji smo uputili 21 udarac ka njihovom golmanu. Imali smo mnogo više šansi na meču i sa tri i sa četiri defanzivca u postavi", objasnio je Gvardiola.

Uspješni trener Katalonaca istakao je da su igrali protiv odlične ekipe i da nije bilo nimalo lako.

"Igrali smo protiv Milana, koji ima sedam trofeja Lige šampiona i veoma dobre igrače koji su mogli da nam zadaju dosta muka. Ako je neko mislio da možemo da ih dobijemo sa 7:1, to je bilo nerealno. Stvari malo drugačije funkcionišu na terenu", rekao je Gvardiola.

On je dodao da se Barselona sada okreće polufinalu u kojem će igrati protiv boljeg iz duela Čelsija i Benfike.

"Moramo biti veoma oprezni kada pričamo o našem narednom rivalu. Mnogi misle da je Čelsi u prednosti poslije pobjede u Lisabonu od 1:0, ali Benfika je odlično igrala u prvom meču i još uvijek ima dobre šanse da se plasira u polufinale", rekao je šef struke Barse.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC