• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Zete, pređi u Real

Maradona apeluje na Serhija Aguera da napusti Mančester siti i ode u Real. Čuveni Argentinac prognozira: "Bajern dobija Real u polufinalu LŠ".

 Maradona: Zete, pređi u Real Izvor: MONDO

Kad Dijego Maradona nešto kaže onda njegova riječ ima težinu. Možda nije uvijek u pravu, ali sa njim ste načisto - uvijek kaže šta misli.

Tako se sada našao pozvanim da se bavi kadrovskom politikom Reala i Mančester sitija. U glavnoj ulozi je njegov zet - Serhio "Kun" Aguero. Veliki Dijego mu je poručio da napusti Englesku ovog ljeta i ode u Madrid.

"Kun mora da pređe u Real! Iako sada igra odlično u Sitiju, najbolja stvar koja bi mogla da mu se dogodi jeste da potpiše za Real. Napravio je grešku kada ga je Real zvao ranije. Sada mu ide dobro i biće teško da ga Real dovede iz Sitija. Ali, znate, kada Real nekoga želi on ga i dovede. Florentino Perez, gazda Reala, nema granice. Stvar je ubijediti Siti, ali ne novcem, jer ga Englezi imaju u izobilju", kaže Maradona, koji je svojevremeno igrao za Barselonu.

Aguero je došao u Mančester siti prošlog ljeta za 38 miliona funti. Prilično dobro se adaptirao na engleski fudbal. To pokazuje i brojka od 17 glova iako nije igrao u svim utakmicama zbog povreda.

Španski "As" objavio je nezvaničnu informaciju da je lider Primere spreman da napravi trampu sa Mančester sitijem - Gonzalo Iguain za Aguera plus 8,5 miliona funti.

List tvrdi i da je Aguero sa pojedinim saigračima podijelio informaciju da je već razgovarao o mogućem prelasku u Real i da sve to još više podgreva najave velikog transfera ovog ljeta.

Trener Reala Žoze Murinjo, međutim, demantuje ove informacije, tvrdeći da je cilj medija u Španiji da destabilizuju Real pred završnicu španskog prvenstva i mečeve u Ligi šampiona.

"Vi iz medija želite da nas poremetite! Prošle nedelje ste napisali da sam ja potpisao za Mančester siti, da Iker Kasiljas želi da ode u Šalke, da je Iguain dogovorio prelazak u Malagu...Ono što je 'As' napisao o trampi Iguain-Aguero je glupost. Ako želite to da komentarišem - zaboravite", rekao je Murinjo novinarima na konferenciji za medije uoči revanš utamice četvrtfinala Lige šampion protiv APOEL-a.

I sportski direktor Reala Emilio Butrahenjo demantovao je priče o prodaji Iguaina.

"Mi smo prezadovoljni kako igra Iguain. Dao je 24 gola u 20 prvenstvenih utakmica, a ja sam svojevremeno bio najbolji strijelac lige sa 19 golova. On je vrhunski napadač i želimo da ostane u Realu još dugo godina", rekao je Butrahenjo.

Zanimljivo je da je Maradona dao i prognozu polufinalnog dvomeča u Ligi šampiona između Bajerna i Real Madrida (doduše Real treba da odigra revanš protiv Apoela, ali to bi trebalo da bude formalnost, s obzirom da je prvi meč dobio 3:0).

"Kažem vam danas: Bajern će izbaciti Real Madrid u polufinalu Lige šampiona! Neće biti ništa od španskog finala", prognozira Maradona.

Biće zanimljivo čuti komentar Murinja na prognozu Maradone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC