• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Široki u finalu

Fudbaleri Širokog Brijega savladali Velež 1:0 u Mostaru i plasirali se u finale Kupa BiH u kojem će igrati protiv Željezničara.

 KUP BiH: Široki u finalu Izvor: MONDO

Dve pobjede od 1:0 bile su dovoljne Širokom Brijegu za prolazu u finale Kupa BiH. U Širokom Brijegu strijelac za pobjedu bio je Mateo Roskam, a u revanš meču igranom na stadionu vrapčiću u srijedu pogodio je Kvesić i obezbijedio svom timu prolaz u finale.

Široki je mogao do gola i u prvom poluvremenu u kojem je dobrim intervencijama golman Veleža Dejan Bandović u nekoliko navrata sačuvao svoj gol ali i nadu da “rođeni” mogu da nadoknade 0:1 protiv Širokog.

Fudbaler Veleža Hiroš je isprobao šut na početku ali je lopta završila pored gola, a na drugoj strani fudbaleri Širokog Vagner i Šilić takođe su šutirali iz daljine ali isto tako neprecizno.

Vagner je u 23. minutu dobro šutirao ali njegov šut zaustavlja Bandović, a odmah zatim dobro pokupio ubačenu loptu u kazneni prostor.

Krajem prvog poluvremena Široki Brijeg je imao imao dve prilike iz slobodnog udarca. Šilić je prvo pogodio živi zid, a drugi put ubacio je dobro na prvu stativu, ali je Bandović dobro reagovao i otklonio opasnost.

Velež je u nastavku krenuo mnogo više napadački, ali bez mnogo prilika za pogoddak. Jednu od njih imao je Hiroš na isteku sata igre, ali je Brekalo intervenisao i otklonio opasnost ispred golmana Širokog Bilobrka.

Ofanzica domaćih ostavila je dosta prostora za kontranapade Širokog koji je u 70. minutu riješio pitanje pobjednika i obezbijedio plasma u finale.

Ljubiće je centrirao, a rezervista Kvesić je matirao Bandovića za vođstvo od 1:0 koje je značilo da Velež mora postići tri pogotka za prolaz u finale.

Gosti iz Širokog Brijega uspjeli su međutim da sačuvaju svoju mrežu is a ukupnih 2:0 idu u finale u kojem će igrati protiv Željezničara.

Polufinale između Borca i Željezničara na Gradskom stadionu u Banjaluci prekinuto je sredinom drugog poluvremena pri vođstvu Želje 1:0 zbog napada na pomoćnog arbitra Nikicu Tomasa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC