• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Pobjeda tima; Vukićević: Mnogo je

Trener Partizana hvali cijeli tim za rad na terenu protiv Vojvodine. Strateg Novosađana žali za šansom koju je upropastio Novaković.

 Grant: Pobjeda tima; Vukićević: Mnogo je  Izvor: MONDO

Partizan je zabilježio najubjedljiviji trijumf nad Vojvodinom posljednjih godina. Ali, iako je pobijedio 4:1, srpski šampion se itekako namučio da savlada jednu od najkvalitetnijih ekipa u zemlji i šire.

Vojvodina je vodila 1:0 u Humskoj, imala kontranapad za 2:0, a onda je uslijedilo izjednačenje, prvi crveni karton za Vojvodinu, pa penal za Partizan, pa još jedan crveni karton za goste i crno-bijeli su tada lako dotukli rivala.

"Počeli smo sporo, protivnik se vrlo dobro branio, potom nam dao gol iz kornera...U drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji. Ova pobeda je produkt dobrog rada cijelog tima", rekao je Grant osmah poslije meča.

Koliko je Partizan bio dominatniji u ovom meču pokazuju cifre: crno-bijeli su imali 21 šut prema golu protivnika, dok je Vojvodina imala samo četiri. U okviru gola išlo je 13 udaraca Partizanovih igrača, a tri igrača Vojvodine.

Nemanja Tomić je donio Partizanu izjednačenje, nad njim je napravljen penal, koji je Zvonimir Vukić pretvorio u prednost od 2:1...

"Mislim da su svi bili vrlo dobri. Tomić je u dobrom ritmu, ali ponavljam, svi su bili na nivou, imali smo često mnogo igrača u kaznenom prostoru gostiju...Tim je radio i došao do pobjede. Na kraju krajeva, dali smo četiri gola jakom rivalu", poentirao je Grant.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević smogao je snage da čestita Partizanu na pobjedi, ocijenivši da je ona ipak previsoka i da njegov tim nije zaslužio tako ubjedljiv poraz. Poručio je i da se nada revanšu u finalu Kupa Srbije. Sa drugačijim ishodom, kako je naglasio.

"Protiv Partizana je teško igrati i kad je kompletan, a kamoli kad imate dva igrača manje. Nismo zaslužili da izgubimo sa ovolikom razlikom, pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa Partizanom i da možemo da ga pobijedimo. Nadam se da ćemo imati tu priliku u finalu Kupa Srbije, ali da će ishod biti drugačiji", rekao je Vukićević.

On je prenio da je svojim igračima u poluvremenu rekao da probaju da napadnu Partizan u drugom poluvremenu i probaju da ga učine nervoznim. Da Slobodan Novaković nije dirao loptu, već je prepustio Abubakaru Oumaruu, gosti bi izbjegli ofsajd i možda poveli 2:0...

"Svi sa klupe smo probali da viknemo Novakoviću da pusti loptu, ali eto...", rekao je Vukićević.

Upitan zašto je Novaković dirao loptu, trener Vojvodine je odgovorio: "To treba njega da pitate".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC