• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Osim: Ovo je napad na sve ljude

Predsjednik Komiteta za normalizaciju FS BiH Ivica Osim razočaran je novim prekidom utakmice Borca i Željezničara u Banjaluci.

 Ivica Osim: Ovo je napad na sve ljude Izvor: MONDO

Revanš susret polufinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinut je zbog huliganskog ispada domaćih navijača pri rezultatu (0:1), a najdeblji kraj izvukao je pomoćni sudija Nikica Tomas, kojem je razbijena glava.

"Ovakva dešavanja su atak ne samo na fudbal već na sve ljude, državu... To nikome ne treba, ni nama, ni ljudima, ni Borcu", izjavio je popularni Švabo za "Dnevni Avaz".

Osim je podsjetio da je utakmica prekinuta i na prvenstvenom meču između ovih klubova i da su i tada krivci bili banjalučki navijači.

"Simptomatično je da se ovo ponovo dešava u Banjaluci, ponovo protiv istog protivnika, Željezničara, i ponovo kod istog rezultata. Znači, ne može biti baš slučajno, postoji neka pozadina za to, ali slične stvari se očito mogu desiti i u svakom drugom dijelu zemlje".

Prvi čovjek fudbala u BiH najavio je oštre reakcije.

"Žalosno je kada dođe do toga da čovjek mora posezati za najdrastičnijim rješenjima, ali nešto se mora preduzeti. Moramo reagovati kako bismo iskorijenili ove pojave iz našeg fudbala jer sve što se kod nas dešava ispoljava se kroz fudbal, a to ne smije biti slučaj", zaključio je Osim.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC