• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ne vjerujem u finale Real - Čelsi

Portugalac ne daje nikakve šanse svom bivšem klubu u dvomeču polufinala sa Barselonom. "Barselona je superfavorit", kaže Murinjo.

 Murinjo: Ne vjerujem u finale Real - Čelsi Izvor: MONDO

Real Madrid je profesionalno odradio revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Apoela. Poslije kiparskih 3:0, svima je bilo jasno da će druga utakmica na "Santjago Bernabeu" biti formalnost i prilika za otvoren meč i mnogo golova.

I tako je bilo. Real je pobijedio 5:2. U polufinalu ga čeka minhenski Bajern, koji je željan ulaska u finale koje će biti odigrano na njegovom stadionu - "Alijanc areni".

U drugom polufinalu igraće Barselona i Čelsi. Čelsi je bivši klub sadašnjeg trenera Reala Žoze Murinja koji je ostavio dubok trag na "Stamford bridžu", a Portugalac nikada nije krio emocije prema klubu čiji je vlasnik Roman Abramovič.

Ipak, ne vjeruje da bi Čelsi mogao da eliminiše Barselonu.

"Barselona je odlična. Barselona nije favorit, ona je superfavorit. Da budem potpuno iskren, ne vjerujem u finale Reala i Čelsija. Može da se dogodi da u finalu budu Bajern i Barselona ili Real i Barselona. Jednostavno, ne vjerujem u finale Real - Čelsi, a svi znate zašto", rekao je Murinjo.

Mnogo prašine podiglo se poslije revanš utakmice Barselona - Milan (3:1), zbog drugog penala koji je Kataloncima donio prednost od 2:1.

Murinjov portparol je posredstvom tvitera napisao rekao da je Milan osjetio ono što i neki drugi klubovi koji su igrali protiv Barselone, poput Reala, Čelsija, Intera, Arsenala...Mislio je, naravno, na greške sudija.

Poznato je da u Realu, a pogotovo Murinjo, često govore kako je Barselona povlašćena, odnosno da kod sudija ima "poseban tretman", kako u Španiji, tako i u Evropi.

Što se tiče polufinalnog duela Real - Bajern, Murinjo je oprezan.

"Bajern je veoma jak rival. Imaju gotovo isti tim kao iz vremena dok sam trenirao Inter i kad su se te dvije ekipe sastale u Ligi šampiona prije dvije godine. Imaju jake indivudalce. I ja i moji igrači radujemo se tom polufinalnom duelu i vjerujem da će to biti sjajno polufinale", rekao je Murinjo.

On je pohvalio kiparski Apoel na svemu što je uradio u Ligi šampiona.

"Mislim da će za koju godinu ljudi na Kipru shvatiti šta je Apoel uradio ove sezone. To je najveće dostignuće u Ligi šampiona ove sezone!", kaže Murinjo.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC