• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosorić: FK Borac će biti rigorozno kažnjen!

Predsjednik Disciplinske komisije FS BiH Goran Kosorić najavio je rigorozne sankcije za banjalučki klub zbog prekida na utakmici protiv Željezničara.

 Kosorić: FK Borac će biti rigorozno kažnjen! Izvor: MONDO

Po drugi put ove sezone, navijači Borca prekinuli su utakmicu sa Željezničarom (0:1), a najgore je prošao pomoćni sudija Nikica Tomas, kojem je razbijena glava.

"Ono što se desilo u srijedu, odnosno ponovilo u Banjaluci je kretenizam, vandalizam... Ma, to su blage riječi kako treba opisati divljanje onih, nazovi, navijača Borca",
rekao je Kosorić sarajevskom "SC Sportu".

Prema njegovim riječima, nakon prekida su ga kontaktirali iz Borca kako bi isposlovali da disciplinci malo "progledaju kroz prste" Banjalučanima.

"Pa, to je da čovjek ne povjeruje. Rekao sam im kako uopšte imate obraza zvati me!? Dva puta u istoj sezoni ponovi se divljanje i oni bi da im se ‘progleda kroz prste’. To neće ići. Ne mogu igrati ni na jednu kartu. Pritisak na Disciplinsku komisiju neće im upaliti, može samo po njih pogoršati stvari. Dakle, vjerujte odradićemo posao na profesionalan i jedni ispravan način, a to je da će FK Borac biti rigorozno kažnjen. Sada ne bih prejudicirao našu odluku... ", dodao je predsjednik Disciplinske komisije FS BiH.

Ove sezone, huligani su dva puta prekinuli utakmice Borca i Želje u Banjaluci. Prvi put u septembru prošle godine u Premijer ligi BiH pri rezultatu 1:0 za goste iz Sarajeva, a drugi kod identičnog rezultata, u revanšu polufinala Kupa BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC