• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Ne znam što se bune, sve je regularno

Koordinator sportskih pitanja u Partizanu odgovorio Novosađanima na kritike na račun sudije Grujića. "Prvenstvo nije gotovo", kaže Nađ.

 Nađ: Ne znam što se bune, sve je regularno Izvor: MONDO

Još jedan derbi Partizana i Vojvodine, još jednom mnogo uzbuđenja, napetosti, kritike iz Vojvodine na račun suđenja...

Dva crvena kartona fudbalerima Vojvodine (Danijel Mojsov i Miroslav Vulićević) i penal za Partizan prilično su iznervirali Novosađane, koji smatraju da ih je sudija Grujić debelo oštetio. U izvještaju sa utakmice na zvaničnom sajtu Vojvodine, posljednja rečenica glasi: "Sve što se događalo u narednih 35 minuta već smo imali prilike da gledamo u sramnom finalu Kupa prošlog maja".

Koordinator za sportska pitanja u Partizanu Albert Nađ, međutim, smatra da ne zna zašto iz Vojvodine protestuju i kaže da je sve bilo regularno.

U razgovoru sa novinarima danas u "Zemunelu", Nađ je analizirao prelomne detalje utakmice (4:1 za Partizan), a koje u Vojvodini smatraju spornim.

"Drugi žuti karton Mojsova je bio klasičan primjer taktičkog faula, kad protivnik ide u kontru ti ga fauliraš da ga u tome spriječiš. On je već imao žuti karton i ne vidim šta je sporno. Penal je, po mom mišljenju, bio čist. Ako već pričamo o tome, Milovan Miilović je bio posljednji igrač odbrane, možda je i on mogao da bude crveni, mada ja smatram da je penal dovoljna kazna za takvu situaciju i mislim da su arbitri preoštri u tim odlukama kad daju kartone", rekao je Nađ.

Što se tiče isključenja Vulićevića, Nađ kaže da je faul nad Nemanjom Tomićem bio za žuti karton.

"E, šta se kasnije dogodilo i zašđto mu je sudija pokazao crveni karton, zaista ne mogu da komentarišem", rekao je Nađ.

On je ocijenio da je Partizan dobro odigrao drugo poluvrijeme i da je iskoristio šanse koje je propustio u prvom dijelu.

"Istina je da nismo igrali dobro u prvih 45 minuta, Vojvodina nas je uspavala. Međutim, kad smo primili gol i kad su igrači vidjeli da je vrag odnio šalu, zaigrali su bolje, odnosno onako kako treba. Možda je rezultat previsok, ali mi smo iskoristili brojčanu prednost koju smo imali i uspjeli da damo četiri gola", kaže Nađ.

On je dodao da je uprkos najavama da će doći u Beograd da napadne Partizan, Vojvodina igrala defanzivno u Humskoj.

"U prvom poluvremenu radili su šta su htjeli i njihova osnovna ideja je bila defanzivna iako su odbranu pomjerili od svog gola. U posljednjih 15 minuta prvog poluvremena imali smo nekoliko prilika. Ono što nije ušlo u prvom, jeste u drugom", rekao je Nađ.

"Vojvodina, osim gola, šanse Miroslava Stevanovića u prvom i one situacije kad je Novaković bio u ofsajdu, a da je pustio loptu Oumaruu, bila bi to stopostotna šansa, ništa drugo nije uradila pred našim golom. Nisam vidio da su imali ideju da igraju otvoreno", kaže Nađ.

Upitan zašto je uvijek tolika tenzija kad igraju Partizan i Vojvodina, čak možda i veća u posljednje vrijeme nego za "vječiti derbi", Nađ nije imao odgovor.

"Baš smo maloprije pričali o tome ovdje u klubu. Ne znam šta je razlog tome. Mi u svaku utakmicu ulazimo isto i nemamo nikakav specijalni motiv protiv Vojvodine. Znam da se pred prvu utakmicu, jesenas u Novom, Sadu, pričalo o nekom revanšizmu zbog prošlogodišnjeg finala kupa, ali to nema nikakve veze sa nama, mi ne razmišljamo na taj način. Prošle godine smo izgubili obje utakmice u prvenstvu i nisamo dizali tenziju. Ne radimo to ni sada", rekao je Nađ.

Partizan sada ima bodova više od Crvene zvezde. Da li je prvenstvo odlučeno?

"To jeste velika prednost, ali još ništa nije govoto. Zvezda ima svoje adute, ima veliku podršku navijača i mi moramo da ostanemo ozbiljni i skoncetrisani. Sljedeća utakmica, u subotu protiv Spartaka je veoma važna", rekao je Nađ.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC