• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekvalac mijenja Ristovskog u Novom Pazaru

Iskusni trener ponovo se vraća na superligaške srpske terene.Bekvalac će zamijeniti Ristovskog u Novom Pazaru, potvrđeno u klubu.

 Bekvalac mijenja Ristovskog u Novom Pazaru Izvor: MONDO

Dragoljub Bekvalac ponovo u elitnom srpskom fudbalu. Nakon što je završio "mandat" u kulskom Hajduku prošle godine, nije ga bilo u fudbalu, prije svega iz zdravstvenih razloga.

Ali, popularni "Beki", otac novosadske pjevačice Nataše Bekvalac i učesnice rijaliti emisije "Survivor" Kristine Bekvalac, po svemu sudeći, ponovo je spreman za srpski superligaški fudbal. Ne samo u svojstvu komentatora, kao što je to radio tokom nedavne prvenstvene utakmice Hajduk - Partizan.

Bekvalac je novi šef stručnog štaba Novog Pazara. Što će reći, dosadašnji prvi trener Ljubomir Ristovski je smijenjen, a na njegovo mjesto dolazi Bekvalac.

To će biti treći, odnosno četvrti trener Pazara u debitantskoj sezoni u Superligi! Počeo je Mihailo Ivanović, došao je potom Nenad Milovanović, ali zbog spora Ivanovića i kluba nikad nije sjeo na trenersku klupu, a trajnije rješenje trebalo je da bude Ljubomir Ristovski.

Međutim, Novi Pazar ovog proljeća ne igra i ne bilježi rezultate koji bi mu obezbijedili miran superligaški život. Štaviše, Pazar će se do kraja boriti za opstanak.

Novi Pazar je ovog proljeća ostvario samo jednu pobjedu, imao je tri remija i tri poraza.

Teško je pobrojati u kojim je sve klubovima radio Bekvalac. Najčešće je bio na klupi Vojvodine (čak u četiri navrata), radio je u Hajduku iz Kule, OFK Beogradu, Bežaniji, nikšićkoj Sutjesci, mađarskom Đeru, makedonskom Rabotničkom...

"Prekinuli smo saradnju sa Ristovskim, a već danas ekipu će preuzeti Dragoljub Bekvalac. Zvanično predstavljanje novog trenera biće u petak, 6. aprila", rekao je portparol Novog Pazara Redžep Korać.

Ristovski je Novopazarce preuzeo poslije petog kola Superlige, kada ovaj tim nije imao nijedan osvojen bod. On je predvodio ekipu na 17 utakmica, u kojima je imao učinak od tri pobjede, osam neriješenih rezultata i šest poraza.

"Stav ljudi u klubu bio je da timu treba neka promjena u finišu prvenstva i sporazumno smo prekinuli saradnju. U Novi Pazar sam došao kada je klub prolazio kroz teške trenutke i smatram ga uspješnim stepenikom svoje karijere", rekao je Ristovski.

On je ocijenio da fudbaleri Novog Pazara na nekoliko utakmica nisu imali sreće.

"Tužno je kako smo ostajali bez bodova na nekim utakmicama. Nadam se da će, ipak, Novi Pazar zadržati elitni status", dodao je Ristovski, prenosi Beta.

Novi Pazar je poslije 22. kola na 15. mjestu u Superligi sa 17 bodova, a ova ekipa će u narednom kolu gostovati Borcu iz Čačka, direktnom konkurentu za opstanak.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC