• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benfika: Nisu nam dozvolili da izbacimo Čelsi

Predsjednik portugalskog kluba Luis Felipe Vijera rekao da je njegov tim oštećen u oba četvrtfinalna meča Lige šampiona protiv Engleza.

 Benfika: Nisu nam dozvolili da izbacimo Čelsi Izvor: MONDO

"Svima je jasno da je ovo biznis i da nije postojala želja da Benfika prođe u narednu rundu. Suđenje je bilo skandalozno", rekao je Vijera.

Čelsi je je nakon minimalne pobjede u Lisabonu trijumfovao i u revanšu (2:1) i zakazao duel sa Barselonom u polufinalu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Ne razumijem zašto je Slovenac Damir Skomina bio zadužen da dijeli pravdu u revanšu. Objasnićemo našu situaciju portugalskom savezu, ali nisam siguran koliko mogu da nam pomognu".

Iz Benfike najviše zamjerki imaju na isključenje urugvajskog fudbalera Maksija Pereire, koji je u 40. minutu dobio drugi žuti karton i "lako dosuđeni penal za domaćina".

"Izašli smo iz ovog duela kao gubitnici, ali ponosan sam na svoje igrače, koji su pružili maksimum. Pokazali smo da smo bolji tim i boli me jer smo ove sezone uspjeli da izbacimo i bolje ekipe nego što je Čelsi. Možda griješim, ali mislim da nemaju šanse protiv Barselone", rekao je trener Horhe Hesus.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC